Facebook

Jag vet inte hur många som är mina vänner som läser min blogg!
Men igår förstår ni vad jag med om nått förfärligt!
Jag hade en bra dag hemma hos Mamma och dom,Och då visste jag att jag skulle åka med min Plast Pappa och hämta ett paket;) Och ja massa sponsor grejer ifrån ???????? OCH DÅ SÅ SKULLE JAG TESTA EN ANSIKTSMASK TRODDE JAG!
Men i min förvåning så funkade det inte att ta bort! Jag gnuggade och gnuggade och försökte med allt! Men där satt jag helt blå i ansiktet och tänkte! "Hur i helvete ska jag kunna visa mig så här?"

Det var bara att skratta lite och sedan försöka med allt! stackars mig måste jag säga!
MAMMA fick sej ett gott skratt kan jag lova! och det bjuder jag på!

Nu sitter jag och har precis fixat mig för idag ska jag till Sthlm ;) Det ni det är roligt!
Ska träffa min förra manager Nathalie ;) Och sedan ska vi ut på jobb fy fabian så roligt!

Ska bara sitta i en buss i ett par timmar men sånt får man stå ut med när man jobbar i den som jag gör! Så mycket som jag har sett Sverige på ett halvår det är inte klokt!

Jag har så mycket på G nu så det är inte sant! (Gör faktiskt saker som åker runt på olika saker Föreläser sminkar stylar, Konferencier. Jag är född att underhålla! Med allt jag kan!


Jag har nu idagarna fått ett nytt jobb! Som jag är otroligt glad över! Och som jag vet att jag passar som! Ni förstår att jag är nu Manager!

Ni vet ordspråket "MAN LÄR SIG AV ANDRAS MISSTAG"  - Precis så är det! Och bara mina artister mår bra så mår jag bra! Jag kan ju så mycket! inom Styling media lära m,m Så nu kommer jag jobba som det med!


Och folk kan kanske tycka att det är ovanligt! Men jag älskar att jobba med barn och ungdomar och få dom att känna! Att jag gör det här för andras skull och min skull!Man ska tycka att allt ska vara roligt! det är så livet funkar!!!!!!!!!!Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan måste jag gå till bussen som kommer och hämtar mig utanför mitt hus ;) Så är det i livet!!!

Frisör-Artist-Stylist

Hur ska man binda samman alla yrken på bästa sätt!
Det är sjukt konstigt att man har så mycket just nu. Trivs som fan att jobba där jag jobbar och får nya uppdrag och jag är ung en så länge och väljer att ta dom, Det är kul.
Men man måste lägga lite åt sidan ibland, Så jag har nu bestämt mig vad jag vill göra!
Och det är bra tycker jag alla som finns i mitt liv och stöttar mig till tusen ni ska ha ett stort tack!
Studiomix är ett företag som tar sjukt bra bilder som jag aldrig kommer släppa!
Freesun
Är min största sponsor och det är där jag jobbar med Make up och hår, När jag får in alla bokningar och det är sjukt att det är så många, Blir glad att ni vill bli stylade av mig, Magiska fingrar och en magisk personlighet säger många!

ANG ULLARED 2
SÄGER JAG INGET EN;) Jag väntar på att ha möte med mitt bolag just nu! IPD ÄR ETT FÖRETAG SOM HAR HAND OM MIG SOM PRIVAT PERSON, Och tur att jag har dom för hur skulle mitt liv se ut utan att någon kollar på allt jag gör, Åt helvete ska jag säga er! Man vill så mycket i livet och jag som människa är impulsiv,

Jag ska skriva som bara den den här veckan och ha massa möten, Och fick veta att jag ska på VIP KVÄLL MED:)
Sedan ska jag upp till Åre och jobba för LÓREAL ;) SÅ FUCKING KUL! Så åker upp till STHLM. Och ska träffa Frida Lundell med för att hämta min data ;) Som varit borta ett bra tag! Om nu ingen har tagit den!
Mitt stora som väntar just nu kan jag inte komma ut med fast jag vill skrika ut det;) Vet att många kommer gå i taket när dom hör vad jag vet vilken SKANDAL!! HAHAHAH ;)
SÅ nu har jag fått en sjukt bra sponsor tillsammans med en annan
så nu jävlar blir det reklam så fort som vi skrivit på allt! Stort modelljobb på samma gång!
Tänk att jag skulle vara modell vid 22 års ålder! massa träning nu på allt!
PUSS PUSS MINA UNDERBARA

myspys tanter

TJEJ den 28 mars kl. 22:08

Emma -haha måste bara berätta en super rolig grej jag hörde när jag va på väg hem från Göteborg i dag :) jag satt bakom två 60+ damer å dom satt å pratade om ditten å datten ... men så kommer de på en kille som va ja hur ska jag säga lite feminin av sej! å dem ena damen säger : som ungdomar e klädda nu för tiden. å den andres kompentar blir: vadå de e ju mode nu för tiden, och får jag säga vad jag tycker så tycker jag att de e gulligt när pojkarna sminkar sej å klär sej fint! har du inte sett han som va me på de där programet från Ullared som gick för ett bra tag sen? den pojken tyckte jag riktigt mycket om. åå så gullig han va med sin mamma. Jag önskar att jag också hade haft en sådan son! ♥ hihi gulligt va ♥ Du ska bara veta att de finns folk som gillar dej i alla åldrar ♥ hihi men natti natti på dej hoppas du fick dej ett gott skratt


Det finns så underbara människor i livet

STUDIOMIX

Hej bloggen!

Hoppas att allt är kanon bra, Ganska trött efter allt måste jag säga.
Det är inte lätt att ligga på på topp. Man reser överallt och det gäller ju att hålla sig uppe är ganska trött men så är livet.
Sitter och väntar på allt just nu finns så mycket, Man planerar och planerar och snart ska det vara klart.
Det är så det är i livet, Jag trivs allafall
Massa kramar
Mattiaz

Hej Skapande helg med nya vänner

Sitter bakis i en studio och har det bra :D
Idag är det små planering och bara ha det bra
Helgen är jag i Jönköping och lite överallt!
Det har varit så roligt;) PUSSPUSSS

Hej Karlstad igen!

Inte klokt att det blir så här;)
Överallt och ingenstans;;) Men så är det i livet snart far jag igen;)
Är på Freesun i Karlstad ska klippa lite ;) kram

Sanningen är den

Vet att  media vill komma åt mig som bara den men jag har bytt nr,
Mamma var med i tidningen idag. Efter som att hon nu är så dålig och sitter i rullstol så känns det jobbigt för mig att berätta om det.
Jag bryr mig inte om vad alla tycker, Är glad att hon fått säga sitt och att hon nu kommer få bra hjälp hemma!
Så alla som läser min blogg! fortsätt så ;)

QX.SE

http://www.qx.se/samhalle/13657/mattiaz-berattade-om-misshandel-pa-killkonferens

DUDELUUUU

Tjena tjena!!Nu börjar ja planera in! Jag har ju tänkt så fel!

För några helger sen skulle ja åka till min vän och fixa lite på en gammal demo som jag haft liggande:P Älskar att leka i en studio medans man väntar på allt annat;)

Men fick massa jobb att göra åka på föreläsning och plåtning och styling jobb, Så trodde fullt att jag var bokad för att åka till åre och jobba för Lóreal men ack där tog snurr huvudet fel! Det är ju nästa helg;) Så pratade med min nära vän och min manager som jag hade då men man kan säga att hon är det nu med fast inom make up och styling m,m Nathalie ;) Hon och jag och Hanna ska åka upp till Åre och jobba så grymt och skönt det ska bli!!


Eller skönt och skönt! Det är ett roligt jobb som jag ska göra! För jag trivs med det! Så helgens planer blir fullbokade som vanligt;) Karlstad för styling Småland för jobb alltså sjukt att man orkar som människa men jag vet att om jag orkar lite till så har jag klarat det jag väntat på i alla år! Nu jävlar börjar allt rulla både ekonomin igen efter allt med blåsning och hej vet vad, Och efter att jobbat med människor man inte klarar av att jobba med, Alla är vi olika och tur är det! Nu känns det att jag har jobbat för att vinna! Det är inte att jag försvinner för jag är speciell precis som en i media sa till mig idag! Du har så mycket Mattias så du kommer shocka sverige med alla saker du har!!


Man lär sig av andra! Så nu jävlar! är jag redo för att skapa och förändra en värld som varit för blind för att se dagens sanning bakom livets alla dörrar!!!
This is me!


Tankar och planering

Det gäller att få motgångar i livet som gör en stark!
Alla personer som kommer till mig i livet gör mig både stark och svag på samma gång,
Men jag är inte rädd även att jag kan må dåligt ibland så kommer jag upp och blir stark så fort som ingen annan kan..

Det är mycket som händer just nu och tror att jag fått för mycket information på lite tid för att veta att allt kommer gå så grymt som ingen annan förstår, Alla ni som skriver till mig självklart hjälper jag er att få upp er och lära er av era misstag, Jag har nu under dagarna fått mig på andra tankar och blivit så stark men var tvungen att gå in i en svacka för att klara det, Så nu jävlar kommer allt gå så grymt,
Jag sitter och pratar med massa folk,Kommer att ladda nu inför i helgen, och samla ihop allt för att lösa trådar som jag inte gjort,
Ni är underbara alla som bryr sig, Massa pussar på er!
Mattiaz Björling

Att vara jag

Det är bara att köra på, Jag vill visa världen att jag är ärlig och kan finnas till.
Har massa planer att göra, Måste bara reda ut allt som jag skrev innan,
Ska jobba i Åre i helgen tillsammans med min förra Manager Nathalie,
Har alltid kul med henne, Så ska gå igenom allt inför det
Puss på er

Livet är en resa lång!

Jag åker på en resa igenom mitt liv,
Helgen fick mej att förstå men jag är.
Jag har vuxit mer en förr,
Jag åkte till Karlstad, Och klippte mina kunder på fredagen,
Vaxade mig för att vara snygg inför helgens Skandaler
-HAHAH man kan tro att jag åkte dit för en helt annan sak,
Jag åkte dit för att föreläsa om mig och mitt liv,
Allt funkade jätte bra! 6 städer på 3 dagar inte klokt,
Ifrån Värmland till Norrland åkte jag fick åka med min Chefs man till Karlstads flygplats, Tror ni inte att jag kom på att min mobil va kvar på Salongen, Men tur så åkte vi tillbaka
Så jag åkte med flyger upp till Norr och kom fram till Piteå där jag jag träffade han som hade hand om allt Jonas,
Vilket bemötande bodde på sjukt snyggt hotell rum. Fick tid för mig själv. Sedan så vaknade jag inte av klockan på morgonen hahah så då kom Jonas in på hotellrummet och ja hade tio minuter på mig tills vi skulle åka till skellefteå till Folkhögskolan där jag skulle göra min debut som föreläsare
Alla var sjukt underbara, Hade en underbart rolig och lärorik helg;)
Badade och gjorde små skandaler;) Fick en helg att tänka om,
Så nu har ja börjat att ta tag i små saker i livet som jag ska ändra om.
Killen här uppe har precis släppt en bok som jag kommer att skriva om snart;)
Alexander Burman ;)
Föreläsarna ;) Var otrolig rolig underbar och lärorika människor
Har gjort en lisa på massa saker och kommer att skriva mer snart
Min lista! -
*Ska börja rensa bland falska människor
*Blev singel och det var det bästa som jag gjort på länge fast han var en bra kille.
* Ska göra massa roliga saker som kommer att förändra mitt liv

Finns så mycket jag vill skriva men ska sova nu puss puss

24t

Alltså igår var nog den jobbigaste dagen i mitt liv! Alltså jag skulle åka till Karlstad som ni vet!
Men när jag börjar åka så är ju allt inställt och man måste ta buss till Linköping,
Hoppar på tåget som ska ta mig till karlstad. Men ack blev för mig att åka upp till södertälje i sthlm,
Men tur som det var så fick jag resan gratis och personalen var underbar, Min mobil dog och missade alla möten som jag skulle på. Så blev att springa och vaxa mig hos cissi. Och sedan fick jag färga pernilla brunett ifrån blondin.
Så idag ska jag bara göra lite uppdrag och sedan ska jag flyga GAAAAHHH
Kommer dö! Hur ska detta sluta hahaha :) Men men det får bli bra!!!
Puss så hörs vi snart

Kära bloggen hur ska jag sköta dig

Du har blivit som mitt barn! Hoppas inte soc tar dig ifrån mig bara för att jag sköter dig inte som jag ska!
Var vaken sent inatt och pratade i tele och planerade framtiden!


Så nu jävlar kommer ingen göra sönder oss för vi är bäst!
Kram kram kram på er mina sötnosar!!


Nu ska jag åka tåg med finns på min IPHONE FÖR NU HAR JAG FAKTIST EN ;) PUSS PUSS MINA GULLLLL!!!

Trött

Nu kommer mina ideer som bara den tack vare att jag har en bra artisr gabg

Radiopratare-Kändisfrisör-Killen

Pratat med många nu i tele! Mamma har precis hjälpt mig med att packa fick lite panik för orkar inte packa saker ibland!
Imorgon åker jag till Karlstad för att gå på ett hemligtmöte;) Sedan ska jag till Annsofie och mysa! Och har en kund på fredag sedan åker jag till flygplatsen och åker långt upp ilandet för att jobba som föreläsare:) JAG HAR BLIVIT SERIÖS NU!


Nu dricker jag te och ska snart krypa ner i sängen lång dag imorgon!
Pucs på er mina snygginar

Bakat en kaka;)

Nu har jag blivit en hemma tant:P Bakade en kaka! Längtar så tills jag ska flyga kommer bli så skönt att komma bort och åka på jobb bara för sig själv! Men så fort jag har ledig tid så ska jag plugga in lite manus m,m så blir bara lite ledighet!


Hatar skitsnack jag är så jävla ärlig och säger alltid vad jag tycker! Vill inte ha med folk som gör mig illa!
Ja ja nu är dom borta ifrån mitt liv!


Nu ska jag packa pusspuss

Klippt min lillebror!

Nu sitter jag i mitt rum ska börja packa min chef bokade biljett till mig så i morgon börjar den långa resan;)
Ska vara borta i ¨några dagar och kommer bli så super kul att bo på hotell och leva lyx bara för mig själv för en gång skull!
Det är jag värd efter allt. Känner av mag värken och ska ju opereras men det tar jag med en klack spark. det kommer gå bra har gjort det förr! Men kan ju tacka vissa personer för att jag fått stressa sönder mig!


Se så så söt min lillebror blev;) han passade i den frillan! Imorgon träffar jag Bobby och det kommer bli grymt kul!


PUSS PUSS//Mattiaz

Nu ska jag iväg!

Fick en ny tröja ifrån Spanien nu grym design och passar min nya stil!
Shit måste ha hjälp av Cissi på Freesun hon måste vaxa mig kan inte gå runt och vara hårig som en apa där nere;)


Så imorgon ska jag åka tåg sedan träffa bobby, Sedan träffa Annsofie;) Och Robin!
Just det måste packa in för helgen! Puss puss mina gull


Min mage gör fortfarande ont;) måste ner till Pippi så hon får hjälpa mig att tänka på nått annat

Mamma bloggar


Nu har jag en bild på hur snygg Mamma blev Make up and hair styling by me ;)


Mamma har skaffat blogg tack vare min Radiopratare Denni;) Det ska bli kul att följa hennes tankar om vardagen och hur det är att gått igenom så mycket i livet som hon har gjort! Världens bästa Mamma! Och hon är min Mamma och bästa vän, Det hon inte vet vet ingen ;)

hahahahhahAHHAHahhahhhAHHAH


Reklam överallt!På fredag ska jag åka flyg långt bort! Fy fan för att flyga:O
Men löser det! Kommer göra en grym föreläsning en som ingen annan har gjort!
Med lite hjälp av mina vänner så går allt kalas bra :D

Massa kramar

Mattiaz

Men tjenare

Hejsan alla mina underbara vänner;) Har pratat med min chef! och med en ny chef och min min föra chef;)
Tur att jag funkar så bra med dom!
Inatt pratade jag med min frisör Bobby i telefonen! Han är en underbar frisör och vän som alltid ställer upp!
Är glad över att han klippt mig till en frilla jag passar i och inte ser tjejig eller tantig ut i,
Pratade om hans underbara produkter;) Kommer att lotta ut hans produkter på min hemsida!


Har precis stylat mammas hår ;) grymt snyggt med att hon har bruna slingor i ;)
känner mig ganska trött måste jag säga! finns massa att göra just nu!

Känner att jag måste börja med min föreläsning ska prata med en artistvän jag känner som ska hjälpa mig med allt! blir jätte glad!


Så hoppas att allt är kalas bra med er mina underbara läsare!

KRAM

Frida Lundell saknar dig

Modellbilderna börjar komma upp utviket ifrån Spanien

Ont i magen"

Nu har jag satt i löshår i Mammas och Mirandas hår ;) Grymt snyggt! Fick till och med Mamma att ha brunt hår"
Sitter nu och lär mig min nya telefon :)Åh vet ni världens sötaste kille Denni har skaffat en blogg till Mamma hahahha ;) Nu jävlar kommer det bli en blogg som heter duga"Hahahh stackars tjejStackars tjej som vill få ut info om mitt sex liv, Och det sjukaste är att jag säger allt!
Jag är passiv i bland och aktiv ibland! mer sparar jag åt min informations film

Sjukhuset

Idag var det för mig att dra till sjukhuset! Har haft ont i magen ett bra tag! Och fick veta att min magmun inte är som den ska! Så ska åka och göra gastroskopi, Och sedan blir det operation! Inte alls kul men jag är stark som fan! Har det underbart när inte magvärken kommer, Nu ska jag blogga lite mera tänkte jag,


Nu har jag fått min Iphone eller va det är wee;) Blir as glad tack Mamma och Danne! Ni är bäst!
Åh måste säga att jag träffade en så söt tant som tyckte att jag va så sjukt snygg och brun!
Trelig dam måste jag säga KRAM

Ny mobil

Nu ska ja bort ifrån datan för att jag ska få min nya mobil weee;O  HUR SKA DETTA SLUTA! NU JÄVLAR FÅR MAN PENGAR FÖR BLOGGEN, MASSA NYA UPPDRAG SOM VÄNTAR
PUSS SÅ LÄNGE!
Nr i Sverige Topisnoppbloggaren ALEX!

MIN SÖTA SÖTNOS! HAN HAR FÖLJT MIG SEN BÖRJAN OCH LIGGER DU PÅ EN BRA PLATS I SVERIGE NÄR DET GÄLLER ATT BLOGGA SÖTNOSEN DU ROCKAR FETT!! 


                                                               http://stockholmshetaste.blogg.se


Bobby min älskade frisör

Finns det nån bättre på att klippa så är det Bobby! Gud vad jag älskar mitt hår!
Lite små planer har vi för framtiden han och jag! Han är en underbar vän!

Och i "GLAMBABES" TV serie kommer ni få följa med mig och tjejerna när vi blir stylade av bobby :D

Bobby kändis frisören nr 1 stort hjärta av guld! PUSS PÅ DIG

Kärleken är svår i denna värld

När man bara tänker på sig själv och är gift med branchen,
Jag får så mycket av alla andra runt omkring,
Men det är en kille som har mitt hjärta! Men hinner inte med han eller min familj!

Kärleken gör ont men man klarar allt!


Vänder du ryggen

Då går du ditt håll, Efter att jag gick min egna väg i livet och jobba med TV/Musik, Så fanns det inte så mycket vänner kvar,Jag har inte förändrats står för den jag är till tusen procent, Och jag vet att många snackar,
Och jag är inte världens bästa barn jag heller men så är det i livet!Min barndomsvän var här ikväll, Sitter och dricker kaffe och tittar på mina nya bilder jag tog igår! Har lagt skandalblondinen på hyllan för att ta fram den rätta Mattiaz. Så att ni får lära känna mig mer en den jag var på "Ullared" 


BRUNETT ELLER BLONDIN ?


Älskar Studiomix som får fram mitt bästa!
Nu ska jag planera lite mer och sedan ringa en vän!
Kärleken är jobbig och man river sig på den vackraste ros! Men jag är den som väljer vart jag går!

St@R THIS IS MY LIFE

Står här och hör ljuden snurra, Det känns bra,
Jag stannar till känner trycket i min kropp,
Vad som händer så ska jag finnas där! Jag flyttar mig aldrig står vid din sida,
Ska planera så mycket nu för nästa helg ska upp till piteå hahah Lilla jag ska ha föreläsning och bara må bra;)
Idag kommer mina nya modellbilder, Sen är jag bokad näst nästa helg för att jobba med Lóreal så skojsigt det kommer bli, Sedan ska jag spela in en demo snutt som jag har lovat nu länge och inte blivit av,
HUR SKA DETTA LIV SLUTA?

Hittade massa snygga skor och kläder nyss!

Som jag gömt undan för att se sen när jag flyttar! Jag har ju för fan grejer till en5 a ;)
Super kul ska ni veta!
Puss puss

Kaffe är ett måste!

Dricker kaffe nu för att bli pigg! Ska till Karlstad idag! Men har så mycket att göra!
Helgerna är jag fullbokad! och lägger ner min energi på allt som har med min karriär att göra,
Skriver det till killen men och han är mogen och förstår,
Jag är ingen mjölkossa som alla kan leka med;'*) Har massa på G som kommer att ge mig bra lön och det käns tryggt;) FAN om 3 veckor ska jag göra klart en demo låt;) tiden rinner iväg men sånt får gå! Jag är ju inte 3 en
puwwpuww

Mattiaz

Det är ett bra namn;) Tänka sig gick igenom mina saker jag har här innan jag ska flytta;)
Mycket saker, Så det behöver ja inte vara orolig för,
Nu har Mamma och dom möte fick precis veta att
idag får jag en Mobil av företaget som kommer att ha hand om lite saker i mitt liv
wee hoppas jag lär mig den snart!

Just i helvete här sitter jag och är glad och jag som ska till sjukhuset snart för att kolla magen m,m! Inte alls roligt ska jag säga er! Och en åter koll efter killen som försökte våldta mig.
Mycket som inte kommer ut men det var för jobbigt redan få för att säga när det var!
Men nu mår jag bra så ta hand om er sötnosar

Mattiaz "Jag" en förebild!

Nu har jag precis vaknat! Och känner att morgontröttheten är på ingång! Fy FAN SÅ JOBBIGT!
Tur att ni piggar upp mig och får mig att må bra av alla mail :)
Många av har mig som förebilder, Men skulle inte orka skriva allt jag gjort i min bilddagboke!
Har stulit en motorbåt och barit väsrsta busugen, Idag trivs jag med att ha kvar springet i kroppen efter äventyr

Som jag sa innan jag blev eyy känt ansiktet utåt
JAG ÄR FÖR GÖR ATT STANNA allt mitt gäller kommer ni få se och allt annars kommer
MED VÄNLIGA HÄLSNINGAR

Ullareds bögen måste hålla sig snygg

SPONSOR IFRÅN RAPUNZEL PAKET! TACK SÅ MYCKET NI ÄR BÄST! VAD SKULLE JAG GÖRA UTAN ER?
Det är kul att vara ett känt ansikte utåt, När man får massa brev hem, Och jag gör bra reklam,
Men sen på min hemsida kommer det bli bättre! Måste köpa mig en bra digitalkamera;)
Sitter nu och bara degar måste nog sova snart! så att jag får vila ut vet typ aldrig vart jag kommer att vara om 3 dagar;) men det är så livet är! och jag trivs med det! PUss på alla sötnosar!ARG

HATAR HOMOSEXUELLA IBLAND! OCH VET ATT JAG KAN VARA FJOLLIG! Men den Mattiaz jag är på TV är inte samma som den jag är som sitter här nu!
En del bögar kan vara så fula! Ibland förstår jag mig inte på mig själv! Har ett bra förhållande med en kille
Men nått är det som är fel men vet inte vad måste tänka mig igenom allt!
Och sen massa skitsnacka som kommer ut konstigt Men så är livet! Man kan inte älska alla


PUSS

Gah

Pratade i tele nyss med Stockholms stoltaste;) Alex;) kul att han ligger på topp.
Alltså förstår inte hur man kan bli så här trött som jag är. Det tar på krafterna, Och mitt magont som jag haft nu ett bra tag 'är inte att leka med ska jag säga er. Det blir som att det går ut över alla andra.
Måste planera för min resa till Umeå nästa helg;)
Det får ni killar inte missa!
Så nu ska ja ha hand om en föreläsning som kommer bli kanon! Hoppas bara jag piggnar till!
Om alla ni som läser min blogg! Och tjatar om vilka städer jag är i kunde bara ta det lite lungt,
Jag har med ett privat liv orkar inte med att ni ringer hem till min familj och frågar massa saker. Vill ni ha info om mig finns det här eller på min hemsida www.glambabe.net eller Facebook. Jag är sönder stressad har mycket nya saker som är på gång modelljobb, Jobba på Freesun och samtidigt hålla  mig kvar på jorden
ÄLSKAR ALLA MINA FANS! MEN DET KOMMER MER SAKER UTAN MIG!
'ÄR I ÅRE NÄST NÄSTA HELG;) OCH JOBBAR MED CASTING CREAM GLOSS! SÅ MER KOMMER DET VILL JAG LOVA!
Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge

Hej alla

Har varit och  modellat idag;) till min nya sida;) Var grymt kul ska ni veta;)
Man får många galna skratt när man modellar,
Boel som min fotografs fru heter kom hem till oss och jag låg fortfarande och sov. Fick slänga alla kläder i en västa och sminket! Sedan rullade vi med bilen till Emils kända stad Marianelund
Sedan plåtades jag med speglar, Kuddar, m,m
Är så död ska ni veta, Händer saker hela tiden! fast har sovit lite med
Och nu skriver jag och planerar mina helger så det känns underbart kul!
Nu ska jag lyssna på lite låtar som är grymt bra,
PUSS skriver sart igen!

I am alive!

Sitter och har massa möten, Har pratat med den underbaraste människa idag på länge! Den jävla kraften personen har är så sjukt stor! I like;) Ett underbart liv byggs upp på bara några veckor!
Och underbara människor kommer in i livet och andra går! Jag har träffat dom rätta, Och mår så underbart! Helen som jag jobbar hos Tack för att du finns! Tack Ida för att du finns och Cissi ni gör mina stressiga dagar till nått jag aldrig varit med om, Att vara som en familj på jobbet

Ni i Karlstad som finns och lyssnar på mig och mina mål i livet! Tack ni är guld värda! Och Åsa som kommer att hjälpa mig med en tjänst alltså ni är sjukt bäst!


Bloggar inte så mycket längre som ni vet hinner inte efter som att jag ska vara överallt och ingenstans! Och min data är ine här utan med Robinson Frida;) Men fan i like it;)
Nu har underbara Donna och Rasmus och deras lilla sötnos varit här William som jag klippte gah så kul det var!
Jag kan rätt så mycket
-----------------------------------------------------------------------
Den är söta killen! SOM MÅSTE TYCKER ATT VI ÄR LIKA! VI HAR ETT STORT JOBB PÅ GÅNG!
SOM VI INTE KAN SÄGA PUSSSPUSSPUSS

Hej bloggenSom många vet skulle jag in i studion idag och leka lite! Men blivit flyttat efter som att saker inte hade kommit fram.
Så nu blir det att plåtas imorgon,

Har varit överallt och igår på Salongen så hade jag fullt upp till tusen, Men kul att så många blir nöjda och känner sig snygga när dom går där ifrån, För höra att en så kallad "Arbetskompis" Snackar skit bakom min rygg, Det är lite bansligt,
Avis på att jag får mer bokningar?  Ja inte orkar inte bry mig heller;)


Nu sitter jag hemma hos min familj är skönt att ta det lungt efter som att jag vet att jag är jätte uppbokad nu framöver!
Stockholm-Åre-Umeå, m,m hur ska detta sluta;)

Funderar på att åka till "S" och ha ett hemligtmöte hahah ;) Ni kommer dö när vi får veta allt ;) Men glad är jag allafall! Att livet går så bra! Och nu måste jag spraya mig brun med min underbara chefs brunspray!
Så att jag blir snygg till imorgons plåtning! Kul att modella lite var allt för länge sedan! Det jobbigaste är vilka kläder man ska välja! Men men det får gå bra!


Som alla ni förstår så är jag överallt! Men just nu är min punkt Karlstad där jag är och trivs som bara den! Har underbara vänner och vet att det är sjukt mycket som händer!


Just det ska blogga om mitt stora paket jag fick hemskickat idag;) shiiiiittt jag älskar mina sponsorer;)


PUSS PUSS SÅ LÄNGE


Tjena alla

Kom hem nyss ifrån jobbet;) Massa planer och imorgon kommer en kund ända ifrån Norrköping kommer bli grymt kul att träffa dig Pernilla!
Finns mycket man kan göra har knappt tid med nått skulle modella imorgon men får boka om det efter som att jag har massa annat att fixa.
I helgen ska jag träffa en ny vän och kommer att göra en jätte rolig grej som ni alla snart får veta!
Puss och kram

MAN+MAN

Nu ni jävlar ska jag upp till Umeå runt där! Har ha en föreläsning om mig och mitt liv! På en halvtimme låter kalas kul. Kommer att prata om allt möjligt efter som att jag varit med om mycket och var öppen homosexuell för svenska folket nu igenom "Ullared"
Så ser fram imot att jobba röven av mig just nu! Nu har jag massa roliga jobb som väntar!
Så kommer bli kalas kul att göra dom! Så min tid i rampljuset håller jag kvar! Skriver inte allt jag gör efter som att det ska komma som en bomb till alla er ;)
Nu sitter jag på Freesun och känner att huvudet håller på att sprängas:)
Får skylla mig själv ;)

Heeej


Andre och jag! I Norrköping;)

Gårdagen

Vilken dag! Är mörkbrun i håret känner mig helt död!
Igår skulle vi gå ut och det blev en kväll att minnas, När vi skulle ner till Cissi så gick vi förbi en gubbe som gick i snön (Inte vid vägen där man går) Och Robin frågade mig varför går han i snön när man kan gå som alla andra
Och då så gick vi den lilla vatten pölen men plums så blev vi dygn sura men kunde inte gå hem så blev att gå allafall
Träffade jätte trevligt folk;) Så kvällen slutade galet som vanligt är ganska död idag!
Sitter på Freesun och i helgen gäller det har massa kul som ni kommer få veta sen!
KRAM KRAM PÅ ER

Solar för mycket

Folk tycker att jag solar för mycket men hemligheten är min chefs brunspray som jag använder dagligen!
Den kommer komma ut i affären snart;) Då blir ni lika bruna och snygga som mig;)
Funderar på att lägga i lite grejs i läpparna snart av Helene!
Det kommer bli grymt;) Älskar att förstora läpparna men pratar inte mycket om det!
Kom in på Freesun i KARLSTAD FÖR ATT DISKUTERA VAD DU VILL :)
Finns så mycket man kan göra med utseendet så att jag blir galen.
Ska ha en Dejt idag med Ida ;) Mys pys den bruden är så snygg så jag dör.
Ska troligtvis klippa min tjejkompis snart! jätte kul kommer detta att bli har inte sett Amanda på ett år snart och det var tider hon var alltid min modell på Make up skolan;) Vacker som bara den
PUSS OCH KRAM PÅ ER

Hej!

Sitter med Helene Cissi har lärt mig hur man plockar bryn med tråd;)
Blev jätte snyggt ska ni veta, Snart kommer en tjej ska fixa hennes hår visa mina ideer till hennes Bröllop.
Så nu planerar jag bara lite inför helgen!
Nått kul ska man la hitta på ;) Eller har ju massa roliga uppdrag som jag inte säger;) shuu;)
Så nu ska jag bara fixa lite sen ska jag vaxa mig och färga Cissis hår;)
PUSSSPUSSSPUSSSPUSSS

Freesun

Sitter på jobbet ;) Ganska små trött;) Nu så kom Anna förbi och vi pratar lite blir att följa med henne en stund!
Imorgon är min dag full! Så det är kalas kul! Kommer att fixa lite av varje! Så hoppas alla blir nöjda!
Pratade med killen nyss! blir ju inte att vi kan ses ihelgen! Fan med va jag är upptagen!
Puss på er

Heeej Bloggen

Sitter på Freesun!  Och planerar som bara den ;)
Allt är as kalas. HAR MASSA att göra!!
Snart håller jag på att övar inför allt! Blonderade sandra

Hej

Har fullt upp med allt nu! GLAMBABE.NET ÄR UPPE! Men har tusen saker på sidan av som jag håller på med!
Modella till helgen! plus lite mer roliga saker!
Snart kommer jag att göra massa kul så håll ut ;)
PUSSS

Så ont i magen!

Sitter nu hemma i mitt rum killen sover som en söt liten gris! FY vilken dålig pojkvän jag är! Kan inte pussa han för att jag har smink. Och sen gnäller jag om min mage! Anorexi? Ne tro inte det är redan tjock haha!
Nu ska vi gå ner till Statioenen och åka till Karlstad killen ska gå ut med Babsan ikväll!
Det blir la kul för han medans jag ska troligtvis jobba som Karaokevärd! Om det inte blir annat, Får allafall lön!
Min mage har strulat nu ett tag börjar bli smal igen så det är skönt! Ingen mer Turné nu så att man bara äter utemat ahah, Jag är lycklig ni efter som att jag har så mycket på G och det är tur rampljuset slutade inte!
Och alla är så nyfikna vad jag har på G ;) Den här gången är det nått stort, Och det kan ingen ta i från mig!
Ingen jävla halvsminkning på ett öga om man säger så! Skönt att jag har Helene på mitt jobb älskar den Människan otroligt mycket,
Så nu ska ja ta min väska och gå ner till tåget,Kommer bli kul!
Puss och kärlek! (Har inte min data här så nu kommer jag bli svår att få tag på men alla som vill boka mig och allt!
skriv till Mattiazblogg@gmail.com  så får ni svar inom en snar framtid!

Ny länkvän

www.digidjays.inc.se ;) Gå in och titta!
Puss puss

En bild säger mer en tusen ord


Mamma och jag :) hemma i mitt rum

God morrgon :)
Sitter vid datan och är ganska trött. Har sovit dö dåligt i natt har börjat få ont i magen som fan och det går ut över killen stackars han, Det är så otroligt varmt att sova tillsammans med nån men mysigt ibland med;)


Nu sitter jag och dricker kaffe och det är gottt vakna till så att jag kan bli på bra humör;)
Åkter till Linköping snart ska ta tåget därifrån till Karlstad ska kanske jobba ikväll som Karokevärd ;)


Så har massa att göra puss puss puss 
Ta hand om er ni är bäst love 2 y

Telefon dag

Suttit och pratat med massa folk! Är ganska trött. När det är mycket så blir allt snurrigt!
Men glad över att jag får så mycket erbjudanden. Snart ska jag upp till Åre och jobba tillsammans med Nathalie för "Castin cream gloss" Lóreal, Kommer bli grymt kul, Tur att vi är så snygga så vi får vara deras ansikte utåt
We ska hämta mitt paket från en av mina sponsorer ;) Det är så kul att allt aldrig faller att man är på topp hela tiden! Hörde att min bror ska ha Showbiz ett företag som jag jobbade med förr och bli artist i en grupp ;) hahah
Inte lätt det ska jag säga! Man måste arbeta upp sig man kan inte få allt på silverfat!
Nu jobbar jag med grymt bra människor! Ska till Karlstad imorgon blir det efter som att tågen inte går bra alls,
Lite tur då får jag ju vara med Kricka ;) Ny kär och allt skönt att han förstår att jag jobbar så mycket,
Jag älskar alla underbara människor som fixar och trixar runt mig, Ska se till att ha ett möte med mina manager när jag kommer till Karlstad om framtiden och allt! Och sedan så ska jag rita upp kläderna för Gaykryssningen
Så nu har jag haft möte med Mamma och alla tur att dom kan hålla reda på allt! väntar på mod

Nu har han kommit

Mysigt att ha han här hemma hos mig,
Kricka ligger brevid mig mysigt som fan har så rolligt med han sminkade han nyss;)
Ska till Karlstad ihelgen och det kommer bli underbart kul sedan ska jag ringa S om mitt nya projekt we är laddad killen är ett bra stöd i allt plus alla andra. Tänk att jag ska upp till Åre och jobba så sjukt
Nu ska vi se film puss på er mina underbara sötnosar!
Killen delar med sig av mig
/Mattiaz

Hejsan

Nu ligger jag i min säng, Imorgon kommer min kille och det känns skönt, Har lite klippningar inbokade, Så det känns underbart skönt att träffa massa underbara männsikor i Karlstad,


Till alla mina bloggläsare!


Förlåt om jag inte svarar på alla era frågor, Och jätte kul att ni är ifrån åldrarna 8-80 år som läser min blogg,
Kan inte säga allt som kommer att hända för mig i framtiden efter om att jag måste vara tyst,

Många frågar varför jag inte är själv längre!
Jag tillhör Glambabe som grupp med alla andra modelljobb musikaljobb och annat gör jag själv så är en människa som alla andra, Bara gör att jag tillhör en grupp så kommer jag inte alltid göra saker med dom,
Vi är en grupp som jag älskar att vara i men har andra planer på sidan av det med,

Modelluppdrag för en känd Hudklinik väntar plus att jag ska modella för ett Spa för deras hemsida,

Musiken kommer och spelningar med, Kommer även snart att göra små reklamjobb inom TV och arbetar just nu med otroligt bra människor har ett samarbete med kända människor,


JAG ÄLSKAR ER LÄSARE

Ni ger mig den energin jag behöver och det känns tryggt,
Ni är bäst


PUSS PUSS


WE

Imorgon har jag precis ätit mat ;) är ganska lycklig över att må bra just nu finns så mycket jag vill ;)
Men har en underbar kille som får mig att må bra, Så nu kommer han till mig imorgon ;) Mysigt mysigt
Nu ska jag städa puss puss

Jobben rullar in

Om ni vill bli snygga för våren och bli snygga till balen så kommer jag att finnas på www.freesun.se där jag har min stil. Vill du ha lika snygga läppar så finns jag där och kan hålla din hand!


Kommer även att jobba med en ny produkt-serie i Sverige tillsammans med min underbara manager

Kommer även att ha massa jobb inför showen, Med Glambabe det får ni inte missa!Så nu rullar livet! Blir Karlstad i helgen måste få in pengar nu! Massa bokningar och måste nog göra mina läppar ska filma lite med för TV serien ;) mitt liv är så fucking bra har fått modelljobb med gahh är så glad!!


Älskar mitt galna liv! Ni kommer dö på våran show!
Puss på alla underbara


Här ser ni dom 3 modeller som kommer att göra mycket reklam för RAPUNZEL!
Puss puss

Skandal efter skandal

Åh idag har jag haft tid att prata med dom närmaste underbart skönt att höra att alla mina gull mår underbart bra.
Och att jag mår bra vet ni, Jag har ju skaffat mig en sötnos! Tänka sig att det trodde inte folk,
Men en sak är klar när den rätta kommer då är det bara att ta den!
Sitter och spånar på vårat scenframträdande hur vi ska ha det m,m Kommer bli grymt på den spelningen vi har bokad nu framöver;O)
Ska dricka lite te och sen ringa mitt gull
Puss puss

22 ÅR

Ska man lägga korten på bordet? Jag är här för att stanna! Det är sjukt att man gjort så mycket i sitt liv som jag gjort! Jag kan göra allt plus lite till. Älskar att visa vem jag är och skulle kunna skriva ut hur mitt liv är på natten i sängen bara för att jag älskar er läsare så mycket
JAG ÄR GALEN INTE FRISK NÅNSTANS?
Jag har så mycket på G nu och förut ringde min underbara nära och kära vän Nathalie finns det nån som henne ?
Nu ska jag bara ladda och ladda för att kunna skriva ut mera saker som ni vill ha med i min blogg
puss puss

Glambabe snart tillbaka

Vi har haft fullt upp nu! Och nya bokningar är inne nu jävlar! kommer vi igen! TV inspelningen fortsätter!
Vi ska göra en skandal som heter duga;^)

Har fått världens bästa spelning!! weee
PUSS PUSS

Mattiaz Skandalen Björling

Vaknade idag av ett underbart medelande ifrån min kille.
Känns lite konstigt att Mattiaz Som jobbat Tillsammans med slitz och alla skandaler ska vara en trogen kille nu! Och vet ni vad det kommer jag att klara.

Väntar för fullt för att allt ska dra igång,
HEMSIDA.BOKINGAR.JOBB.

Så nu ska jag ringa min manager
puss puss


ÅH

BLIR SÅ GLAD AV ALLA SOM SKRIVER TILL MIG
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.4650258
TACK FÖR INLÄGGET PUSSSS

Norrköping.Gayklubb.Dejt.-SJUK

Heysan

Denna helg var toppen;) Efter den galna Fredagen så sov jag ju inget:P Och då fick ja ett inpulsfall och drog till Norrköping.

När jag kom dit så gick jag med Kricka och drack på "Grand hotell" Mysigt träffade 2 underbara tjejer och sedan så träffade vi lite annat folk och drog till Norrköpings Gayklubb, Där det var massa folk man kännde, Träffade min barndomsvän Andre;) Och många mer Vänner ifrån Borlänge så fy fan så kul det var.

Natten blev lång och sedan så trivdes jag så bra så att jag stannade tills idag;)
Så nu har jag kommit hem och är faktist sjuk. Har mycket att stå i och det är bara att fixa även hur sjuk jag en är.
Men just nu är jag lycklig och mår jätte bra.


PUSS PÅ ER MINA UNDERBARA


RSS 2.0