Fjortis frilla

HAR NI HÖRT!

Började smått idag med att klippa igen" Shiitt nu kommer ordet fjortis frilla !

Mattiaz- Vilken frisyr vill du ha
Kund- En sån där fjortis frilla



Hmm okej hur ser det ut då! Tuppering så kanske får använda mig av att ha längden kvar med flika håret och uppklippt! Men min kära kund blev supernöjd! Tur pusst ut säger jag bara! Idag gick jag upp vid 07;00 Skulle  vara snäll och göra så att Feffe skulle vakna mysigt " God morgon Feffe nu ska vi ut och träna! Men tror ni det gick till slut fick ja nya han i midjan men men efter mycket om och men stod MARIA I Hallen klar och sen kom Feffe vi gick en pomenix på 40 min, Sedan frukost, Sen blev det att gå till Nova kliniken och göra lite behandligar fast inte på mig utan på Maria, Mina behndlingar gör ja nästa vecka aj aj Juvederm i läppen ;) Men blir nog kalas snyggt! Under dagen köpte ja min nya dator, och fick mitt nya 3 Bredband! vilekn tur nu kan jag blogga igen! MEN INGA BILDER PÅ DEN HÄR DATON BLÄÄÄÄ! FÅR GÅ BRA allafall!


Idag så planerade jag resan blev Annsofie och Feffe och Maria som följer med till resan mot Karlstad! Wee nu är det kontrakt och glamourfester som gäller;) får ta det lungt efter som att jag kommit tillbaka med träningen!

Så idag har jag solat varit på Peace and love cafet och sen åkt bil med Feffe!



Så nu ligger ja i sängen är ganska trött! Vi hörs snart igen !


SÅ alla läsare i helgen vet ni vart jag är!! i Karlstad puss puss


JAG TAR ALLT DU VILL GE!!!!

Börjar bli normal i huvudet nu efter flyg och far i lingonskogen;)
Nu vet man att sommaren är slut, Men inte mina nya äventyr! Shitttt va kul allt kommer att bli!


Idag har jag varit på möte ang mitt utseende med Maria Gfrörer och 2 andra till! Satt på Peace and love Cafet;)
Juvederm ska jag ha ;) shiittt aj aj aj va ond det kommer att göra!



Nu väntar jag till allt kör igång! Ska sola en sväng i dag;)
Puss puss


Trött

Helgen började bra, Lena och Annsofie och Feffe kom till Borlänge och tog in på hotell vi skulle ut i minglet till en Nattklubb kväller blev underbart rolig givande bra kåtslag på vissa ;) Blink blink!! Så otroligt roligt att vara med äldre personer;) Natten slutade att jag ville sova på en stol ;)


Lördagen va det inte Feffes dag :P Eller Annsofies Feffe var så bakis, Annsofie hade slarvat bort sitt bankkort!
Fixade brudarna i håret och sedan åkte vi på fest i Falun   Dalarna Goes Gay  Jätte roligt, Lena och Annsofie åkte hem tidigare och Feffe och jag blev kvar weeeee så fucking kul han är min nya livakt! ;)


Söndagen så vaknade och as dålig ucha blucha! Feffe ville leka med mig så följde med hem till han och sitter hemma hos han nu ;) Han är en bra vän:D







Fredrik bilden ovan är  min Vakt min "Pojkvän" AHAH Tatuerare bilskollärare;)
En underbar vän och han är Singel och sökande


Tack alla som gjorde
 
min helg;)

Puss och kram


Bilder på dom andra kommer puss


God morgon!




Tjena!  Den här veckan har det varit mycket hit och dit! Jag som tyckte att det skulle bli skönt att sluta jobbet!
Men ja du har varit med massa folk. och åkt runt lite här och var! Det har blivit lite för mycket känner man nu. Allt bara smäller till., Men känns otroligt roligt !



Hoppas alla mår kanon ;) hörs snart igen!

Han viskar i mitt öra!

Nu är jag jätte glad nästan för glad!!


Ucha igår var ja med MARCUS:D As kul! Men hm hade inte ätit nått sen dagen där på och hade bara ätit en Fisk pinne hahah :P Fick inte i mig nått utan att ja ville spy! Är ju så jävla mycket som händer så är ganska trött!


Men allt går fram och jag mår toppen!!


Tack Gabbe,Mats.Anders! För det gryma jobbet vi gjort;)
Ni är bäst!!


Snart ska jag leka med Feffe;) Sedan försöka äta nått puss

21 år och ett CV är fullt



Snart syns jag på eran tv.
Ni kommer att få se mig från en annan sida!
Det sa bara pang så går min karriär jätte bra! Jag måste vara stark. Måste se mig fram,
Tänk att när jag inte var gammal fick jag mitt första jobb på Astrid Lindgrens värld och var lyckligaste tånåringen som fanns. Tidningar och radio alla kom hem och ville interljuva lilla Mattiaz! Oskarshamns Pippi Långstrump som skulle växa upp och bli en Glamourdansare och gå in i allas hjärtan och sedan åter gå till en annan.
Livet förändrades snabbt, Allt jag gjorde i mitt liv och gör är jag stolt över!



Astrid Lindgrens värld-Medeltidstaden Salve-Liseberg-Santaworld- Pacha-Costa blanca Magasinet-Kanal 5- Glamour -::Gay::- Magasin,  


Ett stort tack till alla er som har haft mig hos er! Från Barnskådis till Skandalboy till Tomtenisse till Artist till TV stjärna!


-----------------------------------------------------------------------------------------------

Den här Sommaren förändrade mitt liv!    
Blev för mycket av det goda  Festar från Åland till Uppsala till Sthlm! Och faktist stolt att jag var tillsammans med Dig MARTIN! Tack för att du va med och gjorde en skandal som svider i en MANS hjärta

Alla som vet så  var jag tillsammans med en kille som bor i Rättvik under förra året på Santaworld och början på min utbildning! Det blev inte så bra mellan oss efter som att han och jag lever 2 olika värdar! Han är fast i en stad medans jag är överallt!  Stylist blrv jag som 21 frisör nästan hela livet!  Musikalartist när jag hoppade ur MAMMAS MAGE!



Finns ingen jag älskar så mycket som min snygga Mamma DU är ängeln i mitt liv!!! Det roligaste Mamma sa till mig för ett tag sen var (JA MAMMA OCH JAG KAN PRATA OM ALLT) Många av er läsare vet att jag var stylist åt Discocrew i Maj till deras låt Husvagn en grym hitt som går runt om i världen och blir en otroligt bra hitt Älskar er i det bandet!! ni är bäst!!! puss puss puss!!! Men nu från det jag skulle skriva!  För 21 år sen på Öland blev jag gjord i en Husvagn! och sedan 21 år senare så är jag stylist åt låten Husvagn snacka om sjukt!!!




Älskar dig!!   DU OCH JAG ROCKAR SKITEN I TV !!!






Pratade med min Pappa nyss! Ja han som varti min Pappa sen jag var 14 vi pratade om allt och hur stolt han är över mig! känns skönt !

Min fråga var varför jag skulle bli en Skandalblondin och han sa att jag ser bra ut och kommer gå långt och kvittar om jag är en Skandalblondin bara ja bryr mig om mitt utseende en att skiter i det GO GO Danne ;)





En låt jag borde gjort! Alexandra är en sån grym bild Spaniens snyggaste brud fast hon kommer från Norge! Försa gången jag hörde hennes låtar så gillade ja som! Samma stil! fast jag har snopp haha h





ROCK ON BABYS!!!


SANTAWORLD ÄR SLUT NU! Tack Tomten för tiden jag fick hos dig! Rolig och givande


Lena Du underbara! Tack för i Sommar! Min kläddesigner!  Kommer bli givande att jobba tillsammans med dig Konsert i Oktober;)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Min underbara Chef!  Du är den jag kan luta mig tillbaka till som löser alla problem i min hjärna!
älskar dig kan inte säga nått mer




Den här galna finnen! Powe girl ingen sätter sig på henne! Med ett hjärta av guld!

Hon är en speciell människa! Känner igen mig i henne! Hon och jag har gjort mycket roligt tillsammans!
PUSS PUSS

























Nu skrev ja långt i bloggen! Ska försöka bli bättre på allt ;)
puss

Slut på jobbet



Tja!


Nu  är det slut på jobbet, Känns både bra och dåligt! Nu gäller det att planera framtiden bra!
Vart jag ska bo.Leva och vart min framtid ska ta mig! Vill satta på mig själv nu till 100 procent, Med en grym låt,Grymt Tv program så kan man ju alltid hålla tummarna! Eller hur?  Tack alla för en bra sommar!
Men tiden är inte slut en! Vi lever många år till!!!!!!!!


Nu sitter jag och ska snart rensa saker ifrån ett halvår! fy fan så mycket skit jag har!
MEN MEN det får gå;)


Så ska lämna in mitt 3g bredband med! suger mer en va jag gör hahahah ;)


PUSS PUSS

Massa roligt rullar in!!

Kommer att skriva mer när ja får min nya dator! en helg kvar i mora allafall!
Nu är jag iBLG ska hem på fest sen i Mora puss puss love

u can be anywhere in the world and still make it// Nasim





















Nu är det snart slut!! En sommar full med! Lek-Skoj-Skratt-tårar-Filminspelning- OCH MYCKET MYCKET MER!
Nu känner jag mig sliten som fan! Känner hur blå under ögonen jag är! Alla som har gjort det här halvåret till det bästa har varit så underbara!


Man skaffar sig många kontakter i livet! och mer kommer det, En klump i magen är vart jag ska ta vägen! och hur min låt kommer att sluta! En grym melodi som är precis som jag! Ucha trött på att vara singel! Nån kanske vill ha mig! Men innan Jag kan ge mitt hjärta till nån så måste jag slå mig till ro, Ha en säng och en lägenhet komma hem när jag vill! Men först måste jag ta mig från Mora till Borlänge och till slut mitt mål Vimmerby där jag har alla mina saker!


Mamma och jag pratade igår! Vet ni jag var redan kändis som en liten bäbis! Allers tidningen var jag med i! För jag var Sveriges minsta överlevande barn! ska skanna in lite bilder så att ni får se hur liten jag var! Det enda som man så var mina stora blå ögon!


Vänner kommer och går! Livet förändras det vet vi alla! Jag är ganska trött på att skaffa mig vänner nu faktist har så många och känns som att jag knappt har tid att träffa dom!  I höst vill ja se mer av världen. Kanske se mer av mina vänner och va dom gör!

Nu ska jag se mig runt lite på nya jobb, Kanske söka nått kul!
Puss och kram på er alla! //fundersama Mattiaz !!

Lyssna på orden Mattiaz
u can be anywhere in the world and still make it - Det strämmer så fucking bra!!


SANTAWORLD.SE          

Gabbe! Uppsala.Malin! Fest

Helgen var fucking underbar!


Festade i Borlänge på lördagen! Sedan va det att gå upp tidigt för att åka och fixa det sita på låten! Kom fram till Uppsala vid halv 11 köpte en ny sax och nya penslar till färgningen, Sedan åkte vi ut till Gabbe! Åkte hem till hans studio! Han har pysslat med min låt i några dagar! och nu fick jag höra det färdiga resultatet!  


AS GRYMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM KAN JAG BARA SÄGA ÄLSKAR ER Discocrew & Gabbe! Vilken låt vilken energi vilken fest!!



Hade det jätte mysigt med Malin och Gabbe! Skrattade och hörde på roliga ljudklipp! Pratade om livet!
HUR GAMMAL ÄR DU PÅ RIKTIG SKÅNSKA! ALLTSÅ GABBE DU GÖR SÅ ATT JAG SKRATTAR SJUKT MYCKET LOVE YOU BOY! Klippte och färgade GABBE SÅ HAN BLEV grymt SNYGG;)



Livet rullar vidare synd att Gabbe flyttar till Skåne bara men han ska gå Radioakademin! Gratttiiiss pojken!!!!
Nu ska vi se vart min väg kommer att rulla! Sitter på jobbet och ska öppna butiken kl 11 inte många dagar kvar på det här helvetes jobbet! Så underbart skönt

Sommaren 2009!

* Träffade killen och blev mycket party allt från Sthlm till åland till Uppsala till Mora! Har varit mycket roliga skandaler med den pojken vill jag lova! Tror nog att det roligaste var att 2 av mina Slitzmodeller låg med och så på mig och min kille i sängen! hahahah Shit jag är så störd!

* Spelade in Tv programet med min underbara Mamma! Gegås Ullared på Kanal 5 ! Ses på Tv i Höst!!!! Mamma och jag rockar sverige! Blond och het tack vi vet;)

* Spelade in min Nya låt med Discocrew låtens namn blev Mattiaz Björling- Skandalen! Passar mig eller hur?
Ett stort tack till Gabbe och Discocrew! Matsy och Anders!

*Pride festivalen 2009 
Ett stort tack till alla som var med! Mamma Daniel Rasmus Malin Camilla Robin Gabbe Malin Maria! Barbie teamtet! Blev fest långt in på natten! och Prideparaden rockade vi alla!!


Álla som har gjort denna sommar till det bästa tackar jag! kommer aldrig glöma er!!


Puss och kram på er mina gull

Hej Vild och vacker

Sliten efter fest och fest! Nu sitter jag och Malin hemma hos Min underbara Make up artist Maria!
Imorgon blir det en resa som heter duga! Ska åka och klippa min kära Ljudtekniker och vän Gabbe! Ni vet säkert vem han är! Här är lite videos och låtar han är känd för!!


Så Imorgon blir det att åka till Uppsala! och spela in weee!!!!!!

Pratade med Mats från Discocrew min Producent!!! och dom är nöjda med låten!!! weeeeee




Hörs snart pusss

Hej Bloggen! ¨¨

Nu sitter jag hemma hos min underbara Chef Gryn! Morgonen blev klipp/färg/Löshår på Ida som kommer att vara med i Musikvideon! Är ganska trött på allt just nu! Blivit så mycket på så några dagar, Men blir väll så på slutet när man vet att allt slutar! Jobbet är snart över;) Nu ska ja vila lite sedan blir det myskväll med vänner! 


Ta hand om er underbara saker!!!! 

Tja alla

Förlåt hinner knappt göra nått nu med bloggen! Kommer mer info om allt! Mitt internet har varit sönder där hemma!
Har inte måga dagar kvar här på jobbet ganska skönt vill jag lova;) 

Massa planering nu inför det stora, Puss och kram på er
 

 Igår hade ja fika möte med min Kläddesigner Lena Som gör kläderba åt lite kändisar;)
Så otroligt roligt att planera allt! Hon är underbar !!!


Sedan så träffade jag Martin och Madde och Nadja! Enu mer planering!


Har inte sovit på 24 t har myst med Madde och Nadja och Martin! VILD natt vill jag lova!!!! Eller hur Tjejer GRRR;)


Nu ska jag jobba puss och kyss och smek

RSS 2.0