Heeeeej

Massa har hänt under dom här dagarna!

Mamma och jag som ni alla vet har spelat in den nya och stora serien på kanal 5! Har varit underbart roliga. jobbiga. skrattiga dagar, och nu så har jag en nyhet att säga jag har skaffat pojkvän! Helt sjukt! Nu har vi gjort skandal för tv, Snart musikvideo och har en underbar pojkvän!  Rasmus min bror är uppe i mora med! och han ska med vara på Tomteland i sommar weeee;)
Nu ska jag fixa min låt! så hörs snart igen pussar i massor!

We live in a DreamUllaredBlondinernas liv
Dagen det är kommen! Kl 07:00 låg Ullaredblondinerna och sov i sina sängar! Högt uppe i Landet i en stad som heter Mora! Dom vaknade och visste att idag var deras förändring i livet! Dom gick upp tog på sina kläder,och inget smink för sminkschemat för dagen var att fixa sig i första klass på tåget! Kl blev 07:57 och deras tåg gick 08:25 och dom hade inte ringt en Taxi i panik ringer ena blondinen som är Stylist och säger att han vill ha en Taxi, Taxin kommer inte och Han får ringa om och då efter 10 min sitter dom i Taxing och åker mot Varberg, Resan blev Smink styling lockning och allt till fullo, Stanade i GBG för att byta tåg, Och satt oss på fel tåg så Blondinerna skulle komma några minuter senare. När dom väl hörde Varberg nästa. Så ställde BLONDINERNA UPP nu ska vi möta ett stort Filmteam, Vi gick av och 2 secunder tog det så hade vi en Kamera och en mig över huvudet, Gör om hoppa in i tåget igen skrek dom, Fick göra om det och sedan så började filmningen!  Under dagen har filmtemet följt med oss och gjort upp manuset vi ska följa, Den andra blondinen är min MAMMA SUSANNE BJÖRLING! Fattar ni Mamma och jag är med i SVERIGES NYA TV SERIE! Har hänt så mycket många skratt så att till och med kamera mannen inte kunde hålla sig! Och det här är bara början sitter nu efter långa filmtimmar!  En rolig sak som hände när dom spelade in var att jag fick Ketchup över hela min hand, Skulle visa Mamma hur flytande det var när filmteamet hade paus och vist bland jätte många folk som tog bilder blev Mamma sprutad i ögat med ketchup, alltså jag kissade nästan ner mig! Folk filmade och fotade! Känns grymt att vara den vi är idag har aldrig kännt den här känslan! Jag håller på att bli en kändis! Tillsammans med min underbara Mamma!  Nu ska vi sova för filmteamet kommer tidigt i morgon och då är det bara att se glad ut och göra ett grymt tv Program! PUSS NATTI NATTI MINA VÄNNER!
! NU SKA JAG RINGA EN UNDERBAR PERSON

NU SMÄLLER DET!

Kan ej skriva så mycket, Jobbar från 11;00 på morgonen och slutar halv 7 typ!


Nu ska ni få höra hur en blondin kan göra! Fick en del av min melodi och nu har jag satt texten! Ref är redan klar PORR PORR PORR! Så mina producenter är så jävla duktiga! Ni ska bara höra men får inte ge ut den!

Idag ringde dom från Strix televistion! Och helt plötsligt så är det i morgon jag ska vara med i serien! HAHAHH gud jag fattade att det va nästa månad tänkte jag! Ringde upp min Kompanjon Maria och sa att vi skulle spela in i morgon, Men tyvär så har hon sina barn och sitt jobb så hon hoppade och hennes ersättare blir MIN MAMMA! Har mitt underbara Jobb så jag fick ta ledigt! Tänkte om det är nån som är galen och bra så är det min Mamma! Så i Morgon kl 08:00 åker vi igenom Sverige! för att bli upphämtade av TV teamet!  


Så nu är det TV/ musikvideo och åka till Uppsala och spela in låten,
Och mitt i allt så dejtar jag!  alltså det känns super mysigt och kul på samma gång!
När jag jobbar mycket så mår jag bra! hatar att va stilla! Ne nu folket så ska jag snart sova måste va uppvilad sedan är det Kamera i mitt ansikte 24 Hpuss och kram


Hej alla

Nu ska jag skriva!


I Torsdags åkte vi i Panik Mamma och jag upp till Borlänge! Var en trevlig resa måste jag säga! Vi åkte hem till Maria och sov där! Åkte på Midsommar dagen upp till Mora, Och Lena min ekonomichef kom och hämtade oss, och vi fick låna en madrass så att vi fick plats i mitt rum som jag bor i nu! När vi fixade oss hemma så stod jag naken och Martin stod utanför fick panik ville inte stå naken när han kom! men efter mycket om och men så var vi alla 3 klara för att gå ut på en pub, vi gick till China och drack öl så mysigt det var! Sedan kom Gryn och hämtade oss, Vi skulle på en fest hos Feffe!
Så när vi väl var där så började en fest som var as rolig! Har inte festat med Mamma på länge;) Men roligt hade vi sedan somnade vi alla 3, Och  bakis på morgonen efter skulle jag upp till jobbet! Åkte dit kl 08:00 och sedan gick vi en mysig promenad och började jobba! Och Sedan åkte vi hem efter jobbet! och då ville dom gå ut och äta och det gjorde vi, Jag var ju död men myste mig till säng sen allafall! Och idag åkte jag igen till jobbet, Otroligt lungt i dag! Men va kul att träffa alla, Så nu sitter jag och slutade vid Halv 7, Ganska död måste jag säga! Men nu ska jag försöka ta det lungt!
För ska upp och jobba i morgon!PUSS OCH KRAM ÄR VÄRLDENS  LYCKLIGASTE!!!!!!!

Jobb jobb JOBB

Jobbar som fan nu hinner ej blogga!

Jag och Mamma och Martin är i Mora! Har varit fullt upp hinner ej skriva fest hit jobb dit!

Lovar kommer  mer i morgon kvällll


PUSSSS PUSSSSS

Hello

Bakis som bara den,Sitter jag här och är rätt så glad! Ni vänner som saknar mig saknar er med!

Igår så började fixet med min låt som jag ska göra musikvideo till ;) kommer bli otroligt roligt!!!


Jag har redan en klädstylist och redan en hårstylist och en make up artist! kan ju inte bli bättre;)
Jobbar men människor jag trivs med! I videon har jag lovat mig själv att inte jag för en gång skull ska göra nått med make up och hår!  Men man vet ju aldrig!  när låten är klar så blir det en tävling på bloggen!


Och tävlingen blir att du ska vara med i min video!
Och få en om styling till max,  håll ögon och öron öppna.
Tänk en hel dag med mig och ha stylister runt om dig;)
Bara att fråga Natalie som är kompis med alla oss hur hon kan få se ut och göra hahah ;)Sitter här och måste packa! Hört nyheten eller Min Mamma ska med mig upp till Dalarna idag helt sjukt!
Mamma har så snyggt hår nu ;)  fast det är löshår så ser det grymt bra ut!


Så i sommar är det mycket som jag ska göra
Jobba på Santaworld! och vara med i tv och göra en musikvideo!
Måste planera lite nu pusssssssssss och kram

Tja!

Varit full rulleidag!


Imorse vaknade jag kanska sent! Träffade Amandus och alla andra i Familjen, Satt i löshår på Nanna så troligt snyggt blev det! Sedan planerade jag Min musikvideo som ska speas in! Men vet ni va! Min låt finns inte kvar som produktionslåt.

Så nu får manbörjan frång början och mina låtskrivare blir Discocrew!
Cool alla ni som tycker att ni sergrymt ut anmäl er till Min musikvideo!!

Sitter med sömntabletter i kroppen Snurr snurr:Phahahha Ska hoppai säng nu mer infro kommer imorgon


PUSS OCH KRAM


Träffade en av the one

Träffade jag inatt! sen gick jag och la mig! Så nu ska jag fixa extentions på en person och dema lite smink och visa hur man gör ett vanligt smink schema!Puss och kram    kompisar!!!

Massa just nu!
Funderbar på att åka hem till Mamma när man endå är i Linköping!
BILDER PÅ Gryn! och mig från helgen världens bästa chef
STYLADE HENNE FÖR FESTEN VIST BLEV HON SNYGGGGG;)

BLOGGEN HAR VARIT NERE!

Förlåt alla läsare för att bloggen varit  nere! Inte mitt fel var en Anonym person som störde sig på att jag skrev för mycket privat! om mitt liv! Men hallå det är ju mitt liv då kan du som anonym skita i att läsa min blogg och ta dej i röven!


Skrev ett inlägg om min Pappa att vi inte haft kontakt på flera år! Och att vi nu börjar få det! Och förklarade hur min barndom har sett ut och hur jag och mina syskon och Mamma har haft det och då nämnde jag Mammas ex namn och det tålde inte den Anonyma blogg läsaren!! som anmälde mig! tur att jag har er läsare, som hör av er och vill läsa min blogg! Men ni andra personer som ringer på #31# (Privat) Till mig kl 04:00 på nätterna när jag ska upp och jobba kan ju sluta! Om ni vill ha hjälp med styling  eller annat så kan ni boka tid,    


Här kommer den ANONYMA PERSONENS MEJL TILL Min adminDatum: sö 14 jun 2009 19.39.19 GMT+02:00
Till: <abuse@blogg.se>
Ämne: info.blogg.se - Kontakt


Hej!
Denna blogg http://mattixstylingtheworld.blogg.se/ har lagt ut namn på en kille och i vilken stad han bor i (Wannabbeee Elvis från, Oskarshamn) och skriver en massa om att denna person misshandlat bloggern & hans mamma o.s.v, det är inte okej med falska anklagelser. Dessa personer, bloggaren och den utsatte mannen har varit i domstol o.s.v om saker och ting. Jag blir bara så upprörd att han lägger ut namn på denne mannen och skriver de saker han skriver. Jag har kännt båda personerna hela livet & man gör inte så även om man hatar en person, detta kan leda till massa elaka saker mot mannen. Jag vill vara annonym eftersom jag själv har varit utsatt av denna bloggaren irl precis som den här mannen.Hejsan Anonyma Blogg anmälaren! 

Jag la ut namnet på Han efter som att han måste bli straffad på fler sätt! Att vara en Barnmisshandlare som inte har vårdnaden av mina syskon, är en person som vi inte vill ha med att göra! 
Jag satt i Domstol i mot denna mannen pga att han Misshandlade min Mamma och mig när jag var barn! 
Han kickade en Toffel rakt i ögat så att skolan anmälde han! Sedan har han massa anmälningar i från många andra! 
Han har brutit min bror arm, Spräkt min Mammas ansikte och gjort svåra skador på henne! 
Den dagen som var droppen var när Mamma gick ifrån han! 
Han ströp mig och hotade mig till döden och misshandlade Mamma och fick sitta i fängelse pga det! 
Jag hittar inte på utan jag säger sanningen till 100 procent! Snart kommer alla här att få se polispaprerna! Och ni kommer att kunna läsa om det i min självbiografi! 


Och om du stör dig på att jag lägger ut information om mitt liv är ju inte din ensak du behöver inte komma och läsa! Vist att jag får mer läsar sifror;) Och det är ju skandaler jag älskar! Om jag nu säger att jag varit Glamourdansare Vem jag ligger med! Hur jag gör och vad som händer! Är ju så jag vill att min blogg ska vara!  Alla läsare gillar det! 
Vad ska jag skriva om annars?  Bertil 98 som är alkolist? Ne tror inte så 


DET HÄR ÄR JAG DET HÄR ÄR MITT LIV! OCH JAG LEVER DET TILL 100 PROCENT! 

Nu ska jag inte slösa min dyrbara stylist och skådis til på er utan nu ska jag piffa till mig och göra mig snygg på tågtoaletten! För att gå på ett hemligt möte;)  Ibland är mitt liv lite oglamoröst! Men va fan! Är inte allas det nån gång?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PS: Det kvittar om jag får en ANONYM läsare som inte tycker om mig!  Jag vill inte att hela världen ska älska mig! Ska ju kunna ha nått privat liv med! .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu på tal om ingenting Tv producenten ringde mig i dag! Alltså vilken härlig människa ser fram i mot att träffa dig! 
Kommer bli roligt att spela in Programet! Ni läsare tycker att det kommer bli kul och att alla ni kommer följa programet till 100000 procent för att se mig!  Nu  är det inte långt kvar tills vi åker och spelar in det! Vilket äventyr ! 
Och jag gör vad som för att bli känd och står för det! Jag ska lära folk att leva livet varje minut! att ha kul och skratta och inte ångra att man inte levde livet som gammal!!!!     

 

Livet leker!!!!!

Kvällen igår blev inte som planerad! Om jag skulle veta att viskulle gjort det, Kanske jag skulle ändrat mina planer för morgon dagen! Alltså idag!

 

Sitter här ofixad! Blött hår och för liten shorta på mig. Byxor som som är dö förstora skäggig!

På ett tåg mot en hemlig plats! Eller så hemlig är den ju inte,

 

 

Kvällen i går har jag lite luckor i från! Vet att Maria hämtade mig på stationen, Sedan skulle vi åka och träffa en Kille och en tjej! I från chille eller hur det stavas:P Han har vartit med i filmer. och Kommer att sköta Peace and Love i Borlänge i år! Så trevlig! Jag mitt dumma blonda sak, Fick för mig att jag skulle dricka lite. Började med vin och sedan var jag igång! Vi gick ut och rökte i mellan! Och sen var jag bara för glad för att förstå vad tid, rum och allt var!

 

FÖRLÅT ALLA ER SOM JAG RINGDE IGÅR! Men hoppas att jag inte allt var för konstig eller dryg och att ni tycker om mig allafall! Somnade efter jag ätit nått haha har glömt bort vad jag gjorde! Vaknade i morse vid 19 i 11, Och fick då ett samtal att jag skulle pröva mina vingar och åka med ett tåg som gick 12:00, Så dum som jag är så kör jag ju till 100 procent! När nån ställer ett krav som jag måste göra! Nyvaknad och fortfarande borta i från denna värld ställde jag mig i duchen och Fick bort mitt knull ruffs allt gammalt smink i från i Söndags! och sedan slängde jag i hop saker jag ska ha med mig! Blev bara daton och massa pengar, och parfym och lite smink! Sedan hade jag en halv timme på mig att komma till stationen vi bor 20 minuter där i från, och jag visste inte hur jag skulle hinna! Men slängde på mig kläderna och sprang och sprang! och sprang! Jag som inte går ut så ofixad hade inget val! Köpte min biljett. och sprang in till SÖTA Malin på Trafikcafet! ;) Och köpte en cola lite;) för 13 kr ahha rabbaaaaattt;) Hon är så söt och vacker! han inte säga mycket för att va tvungen att hoppa på tåget! Och nu sitter jag är och skriver! min blogg! Och hon som ser upp biljetter är fulare en mig! Tur att jag kan känna mig snygg när jag inte fixat mig för 5 öre! Extentionens hänger åt alla håll! kläderna är fula är skäggig som fan men skit samma!

Resan har bara börjat och mitt huvud är med men inte kroppen,

 

PUSS PÅ ER ALLA ;) kram kyss och smek!!!! i live in a Dream uuuuhhoooooo ;)

 

 

 


Helgen börjar gå mot sitt slut!

Hejsan!Nu har jag gått 1 KM igenom regn! ÄR dyngsur!! Men men man gör ju allt för jobbet:P

Har nu jobbar min helg! Och det känns att det är en sån frihet  att stå i en butik och plocka och skyllta precis som man vill! Igår festade jag tillsammans med Gryn och alla andra! Blev styling till fullo på Gryn hon blev sååå snygg!

Sen kanske jag blev för full! Men gick till slut hem! Och somnade och vaknade av att Ida var utanför mig! Bakfull som fan åkte jag till jobbet!

Men jobbade hela dagen! Var så otroligt kul och givande!


Nu ska jag försöka sova på tåget!  puss

En hel dag på Santaworld!

Det är roligt att vara med Tomten:P och med alla andra Nissar och figurer!

Idag vaknade jag och fixade mig för att bli hämtad av min Ekonomichef som vi skulle åka tillsammans till Tomteland!
Kom dit och tog på mig kostymen! och sedan upp i butiken och sjunga och dansa och få folk glada!

Folk behöver ge allt va dom har för att synas! Och jag behöver inte göra ett skit! Barnen kommer ihåg mitt namn på 1 sec och skriker det och berättar om hela deras liv för mig, Gör ett sånt förtroende för barnen så det är inte sant! Och prata inte om hur många som vill ta bilder tillsammans med mig!


Var en famij idag som hade sakt till en av Chefs nissarna att dom skulle göra ett vykort av mig som Nisse! Känns det inte lite status att en Barnfamilj Ville ha ett kort att skicka till Dagis.Mormor och morfar på mig alltså på mig inte klokt ahhahh ;) Men jag mår bra av det!  Hoppas att det blir så nu! Men tror inte det! Älskar att få uppmärksamhet! Jobbar ju inte som Teaternisse i år utan har min egen storaScen i butiken där jag kan göra vad jag vill och sälja mina saker! Det är sånt jobb som jag trivs med! Alltså har så underbara chefer! och Människor runt om kring mig I LOVE IT!Nu ska jag sova lite och sedan ska jag och Gryn och Lena gå ut ;) alltså jag mår så bra nu! Ska fixa mig!
Jag älskar mitt liv! Och vet att i Sommar blir jag the star!

Jag är så glad att jag har mycket energi kvar! den tar aldrig slut!
PUSS PÅ ER! SKA FÖRSÖKA HITTA ETT SÄTT att kunna uppdatera allt från jobbet nu!


PUSS OCH SMEK IKVÄLL BLIR DET NISSE LEK ';)

Nu är jag frammmmeee!!!!!!!!!

Nu  har jag kommit till där jag ska bo i Sommar;) 
Kommer bli ganska kul! Men fy fan så tyst det är!


Nu ska jag sitta vid daton och bara lyssna på musik och ha det bra:D

PussssasSS PÅ ER MINA VÄNNER ;)

Mora här kommer jag
Lite coolt att man kan sitta och blogga från tåget;)
Sitter  här och precis lämnat Borlänge bakom mig! Det känns faktist kul att leva det liv jag gör!

Mina 2 fasta punkter där jag lever och bor är i Vimmerby hemma hos Mamma och Borlänge hemma hos Frank och Maria!  Känns trygt att ha 2 bostäder! Hoppas ni inte är trötta på mig!  Nu känns det lite jobbigt att lämna Maria och frank!

Har ju bott där sen April! Och dom har varit underbara! Fast nu Mattiaz låter det som att du har med dig dina 6 väskor på tåget och aldrig mer kommer komma tillbaka! Klart att jag kommer att komma tillbaka!


Nu kommer mina låtar Blond och het och kanske Jag finns kvar att bli om remixade weee  grymt! Sen tar jag nog Blond och het och gör musik videon av!  Låten är ju så gammal så man vet ju inte om det går att göra nått!


så ser det ut i livet nu! Sen kommer jag att vara med i TV programet! ska hinna göra Restylane och en tatto innan! Men kommer jobb sjukt mycket! Om det inte är Santaworld är det musikvideo om det inte är det är den annat!


Undra nu hur den här sommaren kommer att bli! En singel sommar som förra året? Liseberg jobbade jag på då!
Sjukt glad att jag sätt Sverige mycket!  Va då hur många i min ålder har gjort så mycket som jag gjort? inte många
Jag har jobbat på Liseberg i Göteborg, Och på Astrid Lindgrens värld i Vimmerby och på Santaworld i Mora! Och på massa andra ställen! och bott i spanien i 1/2 år Och haft hus där nere med min dåvarande kille! Och kan ju säga att i dag ångrar jag att jag satt mig in i ett förhållande och flyttade till Spanien! Visst Spanien det var sjukt roligt! Men en kille som jag inte alls passade tillsammans med! Fy fan! Ucha spyr när jag tänker på allt 


jA JA NU SKA JAG GÖRA LITE ANDRA SAKER PUSS PUSS PÅ ER SÅ HÖRS VI SNART! Tänkte att jag är dålig på att videoblogga men det kommer snart igen kyss och smek vilken rolig lek ;)Vi bygger om!

Nu på Atelje Liva så händer det saker vill jag lova! Har precis ätit lunch med MARIA och MALIN!
Salllaaaadddd!!! nytttiiigtttt;)  Nu håller vi på att bygga på! Eller inte jag utan Linda chefens man!Så nu om 30 minuter så sitter jag på tåget till mitt jobb i Mora! Butiksskådespelare ska jag jobba som i sommar;)
Santaworld här kommer jag! Hörs på tåget!!  KRAM KRAM

Till Pappa

Som ni inte vet ni som läser min blogg! Jag har ingen Pappa i mitt liv! Han lever ett annat liv i en annan stad med en annan familj! Och det är så det är! Vill inte lägg ut allt om han på min blogg!


Susanne och Mats heter min Mamma och Pappa!


Allt var så här


Det var en gång, en Tjej och en kille som träffades, Dom så båda 2 otroligt bra ut! Dom blev kära och lyckliga! och var i ung ålder! det hände mycket bra och dåliga saker under deras första år, Killen var fotbollspelare och högtuppsatt och det var min Pappa, Alla viste vem dom 2 var dom fick lilla mig som vägde lika mycket som ett mjölk paket och var lika liten som ett smörpaket, Kunde ha en Hundralapp över mig och då syndes inte jag, Det var inte säkert att jag skulle överleva var Sveriges minst överlevnande 1987, det ni 2 år gick och allt var bra sen kom min bror Rasmus till världen ochhan fick svåra skador ochen hjärnblödning i huvudet. Men det ska jag säga er att det märks inte idag!
Allt gick utför när jag var 3 år gammal Pappa blev infångad i Drogernas värld och jag kan förstå han för det är lätt att hamna där, Det är skönt att flyga bort från livet ibland! Men sen den dagen så hade jag inte kontakt med han bara lite ibland, Min mamma ställde upp på oss och sedan finns det flera romaner av vilka svin min Mamma har träffat efter det och hur mycket misshandlad hon har blivit! jag hade en bra uppväxt fast jag hade en Plast pappa som då var Kvinnomisshandlare och Barnmishandlare! Han slog mig med! Han hatar jag i dag och vill inte prata om han

Han heter WANNABEE ELVIS OCH BOR I Oskarshamn akta er för det svinet han har gjort så svåra skador på oss syskon och Mamma så det finns inte men han är borta från vårat liv men han kommer komma till helvetet! Han är en stor misshandlare fy fan vad jag hatar han! Allafall

TILL PAPPA MATSPappa nu har åren gått. Och tiden har runnit iväg, Förstår att det känns jobbigt att du missat allt i mitt liv! Missat hur svårt jag hade det, Har aldrig kunnat haft en manlig förebild. Ibland önskar jag att du fanns där, Att man kunde gråta ut på din axel, och inte bara belasta Mamma hela tiden! Jag önskar att du kunde lära mig mer saker i livet! Kunde visa mig mer, Att du kunde varit en Pappa som alla andra har, En som man kan hitta på roliga saker med!

Pappa jag kan inte säga att jag älskar dig, Men älskar dig för att du fick mig till denna värld, Det är så mycket du har missat och aldrig kommer få i detta liv igen!   OKEJ NU TJUTER JAG NÄR JAG SKRIVER DETTA!
Jag har lärt mig allt av Mamma, Men om du skulle funnits där så skulle det kanske vara lättare! Jagvet att du inte tyckte om att jag tände på killar, Men det är inte nått jag kan hjälpa det bara blev så,. Precis som att det blev såatt du började med drogerna! Om du bara viste jag förstår dig, Om jag inte tänkte när jag stod där en dag att du hade hamnat i skiten skulle jag varit där idag! Jag är inte guds bästa barn, Jag har med testat droger, men skulle aldrig göra det igen. Visst vet att jag dricker alkohol. Och det är med fel

Du försvann när jag var 3 år när jag precis hade lärt mig prata och var på det busigaste humöret som fanns. Du följde inte med första dagen i skolan som alla andra Pappor gjorde! Du fanns inte där!
Du måste förstå att det svider så in i helvete att ta in dig i livet igen! Du har svikit mig! och i detta liv harjag inte haft en Pappa och du harvarit utan 2 barn och mist att se dom växa upp, Vi kommer inte kunna leva om livet det är så här det blev, Men vad som en händer vet att jag inte kommer få några barn, Så har du allafall lärt mig en läxa, Jag kommer aldrig svika mina närmaste!  Och vad som en händer så saknar jag dig, Fast jag inte känner digFY FAN HAR ALDRIG GRÅTIT SÅ HÄR MYCKET!!!!


MAMMA ÄLSKAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET

OCH

Pappa det finns fortfarande lite tid kvar i livet

Extentions

Hejsan alla!
Nu sitter jag i tele med min Mamma!
Maria satt i Extentions! blev grymt snyggt!  Jag mår jätte bra! I Morgon åker jag till Mora! Ska jobba där hela sommaren!


Så nu sitter jag här vid datorn, och skrever med alla er roliga personer!PUSS OCH KRAM PÅ ER


LOVEDEN HÄR BILDEN! ÄR SÅ FUL IFRÅN HUSVAGNS INSPELNINGEN!!Den som väntar på nått väntar aldrig för länge!

Idag fick jag sova ut! är så mycket som jag måste göra nu!
Det rullar på som fan, Men idag är jag ledig! Måste ringa lite samtal! Bara jag gå ner i vikt så kan jag spela in min Musikvideo. Men vilken låt ska jag ta?  BLI SOM FÖRR-BLOND OCH HET-TA ÖVER VÄRLDEN-Nattens skugga!?


Om jag bara bestämer mig så blir det bra. Att veta att man snart ska vara med i ett Tv program känns ganska neröst! Halva sverige kommer älska mig medans halva kommer hata mig! Här kommer MATTIAZ blond och het ser ut som en Barbie och tänder på killar hahahha herre jävlar!


Och i morgon åker jag till Santaworld, Kommer börja jobba där nu! Hur ska detta sluta! En glamourskandalblondin ska åka och jobba med Barnteater;) Ja kan ju rätt så mycket! Jag ligger så högt från alla andra,
Och ni som vill ge mig jobb det känns jätte roligt!

Men i helvete tror ni att jag vet vad jag gör i November! Kanske lite tidigt ute, ;) Men kul att ni hör av er allafall!


Nu måste jag planera lite hörs senare puss.och kram ;) slick

Susanne :Du är otrolig, Du är underbar, Du är min skatt ,både dag o natt i dag har jag fällt så många tårar så det värker.du finns vid min sida du har allt man kan önska sig ingen kommer någonsin komma i närheten av dig, älskar dig så saknar dig så du är stjärnan som aldrig slocknar du är ljuset i mitt liv.du är bara så underbar finns ingen som är så stolt som jag. din mamma för evigt din vän din livskamrat ditt allt.


Fattar ni vilken Mamma jag har  Älskar dig så Mamma

TUR ATT JAG LEVER!

Dagen blev nästan bra tillslut!


Klippte mina barnklippningar,Vilka sötnosar dom blev;) Alltid kul att klippa barn! Natalie var med och fanns där som stöd min lärling;) Efter barnklippningarna tog vi oss ut till Blonda Malin som skulle ha Extentions! och metoden jag användemig av var nål och tråd! Satt och syde som en tok och hon blev grymt sexig! BLOND och HET fan Mattiaz vänner vet;)Sen så så jag och Malin på Patrik 1,5 har sett den många gånger nu, Men både Malin och jag  fällde tårar:P blödig man kan vara då! Men gick hem sen för att äta med Maria! Och sedan cycklade jag till NATALIE för att hämta pengar! RIK RIK;)
Men när jag nästan var frame hos Natalie så så ja en kvinna och en man, kvinnan skrek till som bara den och ramlade i hop som en hög på marken! jag blev dö rädd! hon började spy, Mannen försökte göra nått han hållde på med grenar och löv (båda var påtända) Allafall så blev ja piss rädd och ringde till Natalie att hon skulle öppna sin dörr, Ville ju inte bli dödad nu när man har så mycket framför sig!  Natalie kom ner och hon så kvinnan ligga på marken vi båda blev oroliga!

Så jag tvingade Natalie att gå fram men hon vände, Man vet ju aldrig vad som kan hända
Men allafall så var det andra vittenen där på plats och mannen sprang där ifrån och kvinnan låg på marken vi trodde hon var död så vi gick fram till henne och Natalie frågade hur det var med henne och reste sig upp kvikt och vi började springaför hon trodde vi skulle ringa polis och allt som vi redan hade gjort!

Men till slut kom polisen! Och kvinnan började springaoch efter kom 6 poliser och försökte få ner henne men kvinnan som var så smal som en sticka och vägde säkert 30 KG var svår fångad! Men tillslut fick dom in henne! och vi kunde gå där i från!
Jag var så jävla rädd ska ni veta!!!Men ja allt händer oss måste jag säga !!!


PUSS PÅ ER ALLA

MaTtIaz


Dagen börjar bra

Idag gick jag upp kl 07:00 och började sminka och styla håret på Julia som hade skolavslutning i dag!
Vist att det är roligt att sminka och hålla på med hår! Men när i helvete ska jag få sova ut!
Idag kom det började må illa på morgonen!  Och sedan skulle vi åka på skolavslutningen!

Han inte uppdatera min blogg! för Maria ville ha med mig dig hihi:P
Men sedan gick jag hem för mådde piss illa! och gjorde det cirka en halvtimme!
Vid kl 2 idag ska jag ha 2 barnklippningar! Sedan ska jag göra extentions idag!

Och fast jag mår dåligt så ska jag fan festa ikväll!
Måste göra det innan alla jobb börjar!


Nu tänkte jag att jag ska lägga upp lite bilder från helgen och från i går på balen! och ifrån lite fest!
och bilder på min kära Mamma!. familj m,m!
AMANDA FICK EN STYLING AV MIG I STUDENTPRESENT!!! ;)Miranda min älskade syrra! nild från i helgen Älskar dej!!!Lillebror Sebastian och jag fulla och glada! i helgenMIN MAMMA SOM JAG ÄLSKAR MEST I DENNA VÄRLD! Klippte henne och sminkade henne för första gången som utbildad Make up artist
BROR ;) AMANDUSMAMMA BROR OCH JAG
MINA BÄSTA VÄNNER;) HAHAHAHH  mina bröder vill ha kul hhah
JAG PÅ VÄG ATT GÅ PÅ BALEN VIP GÄST;)Natalie och jag på väg mot balen

Skrev ju tidigare att jag hade klippt och färgat och sminkat och stylat ett bal par ;) här är dom!! styling bye me ;)
STYLING BYE ME!!!
STYLING BYE ME !!!
Så där har mina dagar sett ut ;) så kul måste jag säga pusss puss

Hejsan mina vänner

Förlåt om jag inte skrivit idag!Ni förstår att jag har jobbat med balen idag! stylat och fixat!
Och vet ni mer jag var på balen med;) VIP GÄST;)
så nu är jag helt slut ska skriva mer  i morgon! och lägga in mer bilder!!PUSS PUSS

Hej på er!

Sitter hos mina balpar! Med Natalie!

Har klippt och färgat deras hår! Imorgon är det en vacker dag för dom! Ska styla dom från topp till tå!
Och sedan har vi VIP så ska gå och mingla på balen hiihi ;)


Nu ska vi sova puss puss

Låten stämmer in i mitt liv just nu


Nu jävlar!

Saknarmin familj redan!  Helgen har varit otroligt! eran älsklingsfrisör kom tillbaka för att klippa er!
Då fick man lite pengar så det var skönt! Min rygg är söder, Aj aj AJ


Men har tänkt igenom livet nu!
Saknar min familj och har altligen kunnat skratta på riktigt! Känns så skönt! Vi är så lika alla i familjen! Sjuka i huvdet på ett bra sätt! ÄLSKAR er


I lördags kväll träffade jag Ehlin och kim! Ehlin och jag som skulle ha en vit helg började dricka lite martini! och det blev lite mer lite mer och lite mer sedan snappsade vi massa! Oc gick förbi Emma och Dotte!

Och sen ut på Nattklubben! vi fick skjuts till klubben så underbart!
Men festade till sent på natten, blev en anaing full och vet ni jag hånglade med mitt ex och det är en tjej myyysssigt!!


Nu har planerna börjat har fått så mycket jobb, Men vet ej vad jag ska ta! Vill ju vara med i tv programet . Men sen vill jag ju åka till jobbet utolmands! Jag behöver vara själv nu, Vill ha min egna lägenhet komma hem när jag vill,Va med vem jag vill! kunna stängain mig! Ha min dubbelsäng! Jag ska fixa det!!

Har lite bokningar, måste börja shoppa kläder nu! Men snäll som min Mamma är så fick jag Jeans från Spanien! ja blev lite chokad att jag skulle få dom dyra jeansen! Alla mina jens jag har förutom dom färglada kostar alla över 1000kr!
Kanske ska sälja ett bar! Ska ringa kliniken och beställa tid nu detför kännar jag! Ska baraklippa litemere!


Imorgon ärdet balen och jag ska  fixa henne Mysigt sedan ska jag sminka hennes kille!
Alltså gud va roligt! Bilder kommer upp på bloggenfrån helgen!!!!!Nu ska jag vara lite arg! snart börjar mitt liv! Ska bara bli smal sedan vika ut mig i varje jävla gay tidning!!
Sen får jag pengar!!! PUSS PUSS
PINACOLADA.----BOY


Smålands skogar

Nu befinner jag mig mitt i småland! HAR KLIPPT OCH STYLAT FAMILJEN NU ;)


känns så underbart att träffa alla! saknar dom så,På ett sätt vill jag flytta hem igen! Vill se mina syskon växa upp det är mitt kött och blod! Kul att träffa gammla vänner. och umgås med bröderna! lite tungt inom familjen, Men det kommer bli bra tillslut! Mamma sminkade jag för första gången som Proffistionell Make up artist! hon var så nöjd och blev as snygg!

Bilder från helgen kommer att komma upp när jag kommer till Borlänge!
Vill inte åka alls till Bolrlänge! inte för att jag hatar folket! dom alla där är underbara! Men man känner att snart vill bara börja om på nytt och bilda sig ett eget liv!  Med sin egen adress egna saker m,m!


Har nu fått problem med ryggen! kanske skrev det i förr blogginlägget!  Jag jobbar hela tiden med händer och rygg! blir så trött! Men livet får gå det är så det är !Älskar min familj! Massssaaa! ska se vad planerana väntar!
Sov men min lillebror Keilon inatt! mys pys! fattar inte han är 5 år och så himla duktig.
Men felet är att jag hela tiden säger Hugo till han! (underbara Hugo är Marias son)


Så idag  vill jag bara ta det lungt! puss puss på er alla !!!

Bild på Mamma i Spanien!Puss och kram

Bara köra på grabben!

Hej


JAG heter Mattiaz och har gott upp vid halv sex i morse för att styla Amanda för stundenten,
Mattiaz åker 8 timmar till Vimmerby där det är 2 hårstylingar som ska göras sedan 6 st klipp och  färg


Ligger här brevid den underbarase bror man kan ha Keilon på 4 år och bara myser barn är såsöta när dom sovet!

Har tagit sömntabletter som jag hade kvar och känner mig ganska borta! eller borta

Klippte alla grymt snyggt men har sååå inte i ryggen. dom här yrkena har slitit sönder minrygg!


Ja ja  ska sova nu mer info i morgon puss

Sitter på tåget!

Hejsan alla läsare!!!

Imorse kl 05:30 vaknade jag för att åka till Amanda en av mina närmaste vänner, Som tar studenten idag! Stylade henne med smink och hår!  Hon blev grymt snygg;)Sedan gick jag till tåget för att åka vid 08:00 på morgonen!


Nu har jag åkt tåg jätte länge! Somnade på tåget va ganska trött! Är i Linköping nu och mitt som det är kommer min plats bror och skriker Broschan:P HAHAH trodde inte att han skulle vara här:P


KL: 13:24

Nu åker  vi tillsammans till Vimmerby, nu kommer Familj,vänner,kunder,bli glada ;) här kommer stjärnan till Vimmerby!!!


Men kommer att skriva mer i kväll. HATAR SMÅLAND 'MITT INTERNET KLARAR INTE AV DET HÄR


PUSS PUSS PUSS

Min morgon dag!

Kl 06:00 åker bilen från stadsdelen där jag bor, Till mitt gammla boende i Borlänge! Där väntar Amanda som ska bli stylad inför studenten, Efter sminket bär det av för mig i en bil mot min resa!

Kommer att åka tåg i cirka 7 t  Jobbigt men sant!

Har inte rest själv från Borlänge nån gång!
Nu ska jag ut på ett uppdrag som är ganska lätt! Ska tillbaka till mina  kunder och nya!
Och nu ska jag träffa min Mamma och syskon! Med saxen i min hand åker jag till Smålands land;)
Där vänner kommer stå och kussen lika så! Många roliga stunder med alla kunder! Färg och form i deras hår! och kommer inte att smeka några lår!   När jag är famme ska jag med taxi dra för glamour är det som jag vill ha!


Resväskan är packad och snart ska jag dra Spanien är kommer inte jag! får bli en annan gång och då är det party all night lång;)


Kommer att komma tillbaka till Borlänge på Måndag för att sedan ha en vecka fylld med bokningar från barnklipp till Balstyling!  Och sen blir det Santaworld!  Hinner knappt pusta ut men nu är livet igång! och det känns jätte skönt!


Sitter och är så underbart glad! Inte trodde jag när jag var 13 år och fick jobb på Astrid Lindgrens värld, att om 8 år kommer jag gjort två stora musikvideos snart en till och sedan att jag kommer att vara med i en ny dokusåpa och jobba på Tomteland som prins! och vara Frisör/Stylist-Make up artist.Musikalartist-  Jag är faktist stolt över mig själv! För jag har inte gått gymnasier men man klarar sig allafall;O)  gick ju för fan inte ens 9 an hahaha

Men läse upp dom på Privat skolan Sofia distans för begåvade barn hahah ;)


Ja ja nu har jag packat klart,. Idag gjorde jag kycklinggratäng till familjen här! så smarrigt!

puss puss på er alla
  MATTIAZ BJÖRLINGANDRA SOMMARPLÅGS VIDEON Jag har stylat till
Den här videon har jag Sminkat.Klippt hår och stylat till! Tillsammans med MARIA GFRÖRER! VI GÖR SÅ BRA JOBB TILLSAMMANS, DET ROLIGASTE VA ATT SÄTTA PÅ MUCHTACHER PÅ ALLA HAHAHHH ;)

GO GO GRABBS;)  VISSSSTT ÄR JAG GRYM

Allt är underbart!

I går var jag med Natalie, Vi var barnvakt en stund för att sedan åka till kollektivet och sitta och dricka sommardrinkar och sjunga Sing star.

Alla var samlade och många skratt kom fram, Natalie som är på jobb idag! var tvungen att åka hem tidigt,
Jag stannade kvar för att mysa vidare hihhihi gick hem efter lite mys, Jag vill leva livet! Och det känns skönt att veta att man kan vara med en person och det betyder inte förhållande och att man ska gifta sig samma dag.
Har varit besviken på han men i går gick allt jätte bra och blev mysigt,


Sedan traskade jag vidare hem lite små lullig, Somnade gott i min säng,
Och på morgonen vaknade jag lite små bakis,


Har precis varit hos en underbar kund som jag har toppade henne, och bokade tider till hennes son. Alltså vilket hus hon bor i Maria var med mig och man tänker igenom livet på ett annat sätt när andra personer som inte står en så nära frågar vad man ska göra i Framtiden. Just nu är jag på toppen av berget, Har jobb och pengarna bara rullar in,
Har varit 2 jobbiga månader men nu är det över, Börjar jobba om två veckor. och planerna  i Sommar känns jätte roliga, Musikvideo och mys med allt.  Ska ringa hon som ska göra min musikvideo. och sedan planera


I morgon kommer jag att fixa Amanda för balen! Sedan ska jag sätta mig på tåget för att resa ut i Sverige! 8 timmar ska jag sitta på tåget. och sedan träffa underbara personer. är fullbokad med styling från topp till tå på Fredag.
Sedan ska jag klippa familjen på lördag.Och sen ska jag träffa min kussin på söndag

Blir nog att jag kommer åter till Borlänge på måndag! Sedan är det 1 bal bar som jag ska sminka och styla!
Och på Måndag är det även Extentions dax, och på Tisdag är det ju balen. Onsdag en barnklippning.

Och sedan är det Tomteland som gäller på helgen! Kommer bli givande och kul.
Nu ska jag och MARIA åka och skyllta om på salongen, ska träffa underbara Malin med!


Restylane blir nog till sommaren. och Extentions. Är jätte glad över alla er som säger att jag har Barbie ögon;)
Ta hand om er alla så hörs vi sendare, I love myself and i like it ;)
Hejsan Mina vänner

Har varit fullbokad i går,


I går så började dagen bra! Jag träffade Natalie och vi skulle vara barnvakt, Efter att vi lekt med Hugo som vi var barnvakt åt så åkte vi till kunderna! Efter som att Natalie är min lärling så känns det skönt och bra och ha med henne på olika uppdrag!  Det var 5 st gör om mig stylingar, Och det var ganska lätt efter som att jag har otroligt bra ögon för att få fram det bästa hos kunden så klippte jag alla 5 i olika sommriga frisyrer men olika blonda färger! blev grymt snyggt!
Kom hem där i från vid 22 och ville inte sova allts, Gick in på QX för att se om mannen i mitt liv kanske hade skrivit!


Inte för att jag har nån Man i mitt liv! Men man kan ju alltid hoppas! Att han står där snygg som fan och bara tar mig,

När jag hade suttit på Qx fick jag en Kussin längtan och ringde henne! Otroligt kul att prata med henne. Vi har varit med om så mycket hon och jag! Vi har  åkt på Rodtripp till en anstalt:P hahah och massa mer, Har spelat teater tillsammans och varit på mingelfester! Weee;) Hon e så snygg och igår fick jag veta att hon ska vara med i samma grej som jag ska vara med dig;) hahah Skandal skandal. Till slut skulle jag gå och lägga mig! Och då så dök han upp den där Mannen på MSN helt plötsligt! Och där satt vi och pratade om allt möjligt till KL 5 i morse! Det var as mysigt;)Är så mycket just nu, Idag ska jag in till banken! Och lägga in lite pengar på mitt konto, Sen ska jag ringa Mamma och se när jag åker till Småland! Har massa kunder inbokade där som ska se snygga ut inför Bal,Skolavslutning m,m! Kul att man är popis! Jag är ung och livet rullar fram! IOch i Sommar är det massa planerat!  Hur ska jag hinna allt, Jobbar på Santaworld. Ni måste ju komma och se mig som Prinsen på Tomteland! BLOD OCH HET tack jag vet;)Har gjort sittupppppsssss;) Varit grymt duktig! Skulle gått ut med Maria, Men hon gick före idag och gick men jag ska gå senare!! ja ja puss och kram på er alla sötnosar

Så vi drar Danmark-Spanien ;)

Klippning-Balen och massa mer

Hej Bloggen!!
Idag har jag fått lite bokningar! Känns as bra;) Sen så har jag varit med Natalie .Vi hade en mysig middag och sen så åkte vi hem för att jag skulle Färga och klippa Amanda inför studenten!
Hon blev supersnygg! Sedan traskade vi vidare för att göra en testsminkning inför balen;) på en tjej och nu är jag bokad på balen så underbar, Hon kommer bli grymt snygg!


Sedan så fick vi för oss efter en liten skandal att vi skulle gå förbi BISEXUELLA kollektivet;) När vi var utanför deras port så kom vi på att porten var låst! AHHAH och då kom det en kille som skulle gå in! Och Natalie frågade om han hade nyckel, Och han parkerade sin cyckel och Prut sa det han fjärta så högt och jag och Natalie fick hålla oss för att inte skratta,Stackars kille som skyndade sig in i trappuppgången! Och vi fick ett gott skratt för livet  och när vi väl kom upp träffade vi tessan,Madde,Daniel m,m Dom satt och drack drinkar. Mysigt tyckte jag kul att se dom! Men vi bara tog en Cigg och sen drog vi hem, Imorgon är det en låååååånng dag!


Nu ska jag se över lite mejl m,m   PUSS PÅ ER

Jag har fått sova ut!

Åh va skönt det är när man får sova ut! Känns toppen idag! och Man har dagen framför sig!
Nu har jag bokat rummet för sommaren! Ucha vill inte flytta från Borlänge men måste!


Ja snart kör att igång på Tomteland! Kommer bli ganska roligt! Men har massa andra uppdrag i sommar som är enuroligare!  Tack alla som mejlar mig och kontaktar mig! Ni är guld värda!


Och ni tjejer och killar som jag fick pussar av i Uppsala MYYYYYSSSIIGGT;)
Nu är det sol ute idag så måste ut och sova;)Hörs sen mina gullegrisar;)


KRAM KRAM

I HUVUDET PÅ MATTIXPratade precis med han som har mitt hjärta! Nu har vi pratat ut och bestämt att det aldrig kommer att bli vi igen! Det känns inte jobbigt! Börjar förstå hur det här spelet ska spelas.

Att livet är inte rättvist! folk kommer folk går! Och jag är inte mycket bättre som människa!

Jag älskar att synas och få uppmärksamhet, En del vill inte synas alls, Bra att vi är olika!

Jag hoppas att jag nån dag hittar den perfekta och kommer att vara den där drömen!

Ser på så många förhållanden som har det underbart! Men det jag ser mest är krossade förhållanden, Folk gör slut eller är otrogna,


Vi har ett hjärta och jag tycker att vi släpper in folk för lätt där! Det är sjukt hur många förhållande man ska gå igenom i livet, Vi älskar att någon bryr sig om oss, Sen ger man hela sitt liv i dens händer och tror att sagan kommer vara bra i nästa kapitell, Jag vet att jag inte är världens bästa människa! Jag har många underbara runt om kring mig, Men att jag inte vet vem jag vill ha eller vad jag vill ha stör mig, Jag är inte normal jag tänder faktist på samma kön som jag själv,Undra varför det blir så? Ibland blir jag lite rädd, Ni förstår att jag har aldrig i hela mitt liv haft en Pappa, han började knarka när jag var 3 år och Mamma fick flytta akut med min bror och mig och gömma sig så inte bulvaner skulle ta oss till fånga´, För att Pappa hade massa skulder, Han var djupt nere i drogerna, Mamma träffade en ny Man som hon fick mina underbar syskon med, Miranda och Amandus, Han började dricka och vara sjukligt svartsjuk, Och misshandlade min Mamma varje natt under deras tid, Jag började lägga mig i

Ni förstår att min Mamma är allt jag har, Vad skulle jag gjort utan henne? Även hur mycket mamma inte ville att jag skulle se det, så fanns jag där en då, låg vaken på nätterna, och när man hörde smällarna hoppade jag upp i sängen och försökte gå på han, då lå jag därinputtad i en vägg medans mamma var avsvimad, Efter många år kom hon äntligen där ifrån, från allt jobbiga är glad att hon gjorde det, men vet att det finns mycket ont som kommer förfölja oss hela livet, HAN VAR ett svin och om jag hade en pistol skulle jag åka och döda han, En sån människa har inte rätt att leva. Finns så mycket jag kan skriva men orkar faktist inte,

Den dagen hon lämnade han,Det var när han hotade mig till livet och misshandlade mig och Mamma, det var då vi försökte öven hur rädda vi var så lyckades Vi barn och Mamma bodde i en 1a i 4 månader, Vi klarade allt för vi var så lyckiga att vi kommit i från han, Åren har gått men kan fortvarade vakna eller tänka på det som hänt!


Mitt liv har inte varit lätt, och finns dom som säkert haft det svårare en vad jag har haft,

Och jag vill inte att nån ska tycka synd om mig, Alla går vi igenom saker i livet, Bra eller dåliga, Människor är falska eller annat,Ligger i min säng och tänker och tänker och tänker! Vad kommer hända mer i mitt liv?

HAR SÅ mycket planer som jag äntligen kommer att ta, Jag vill bli en stjärna på himmelen!


Jag är glad att jag åker ut och ser världen, Har mina kontakter och kunskaper och utbildningar, HAR MIN familj,vänner och ibland vill jag ha mer,

Vet inte varför jag blev som jag blev. Folk gillar mig för att jag är öppen och ärlig, Men ibland kan jag med vara nere, Jag kan le och stänga in allt, Just nu önskar jag att jag bara kunde åka bort en vecka och bara släppa allt vad som har Borlänge och göra eller annat, Jag har jobbat sen jag var 13 år har aldrig tagit en paus och jag har jobbat med så mycket,

Det är sjukt från Astrid lindgrens värld i Vimmerby till Kalmars medeltisby till Liseberg till Spanien till Mora när ska jag bestämma mig och slå mig till ro!

Jag har aldrig bott själv i en lgh, Har haft ett hus med en kille i Spanien och jag är bara 21 år, Jag finns med i Videos och gjort jätte stora uppdrag, Jag har bott i Göteborg med vänner i min Lgh, Men jag har aldrig varit själv mer en 3 dagar, Jag är rädd att bli ensam, Men ensam är stark har jag hört, Kanske ska ta en paus från rampljuset,


Ne tror inte det, När flaggan är på topp ska vi inte ta ner den!

Tack mina vänner,Familj och alla som gör så att mitt liv fortfarande går att leva! Ni är guld värda!

Från eran


Mattiaz Bjärling 21 år och mitt hem är där jag klarar av att vara

Ps: Ska släppa dig även hur ont det kommer att göra,Såret blöder inte nu, Har gjort det för mycket för din skull. H


RSS 2.0