Det finns en tid i livet alla inte vill gå igenom

Att man lever och ser nya saker dag för dag vet vi alla! Livet är inte så lätt som man tror!



Idag vill jag tacka mina underbara sponsorer som fixar allt löshår och reklam m,m till Musikvideon!
Ett stort tack RAPUNZEL OF SWEDEN! Om ni vill ha lika snyggt hår som mig och mina vänner beställ där ifrån! Jag är glad att visa upp deras produkter i min kommade Musikvideo,



Jag sitter nu och idag har jag jobbat!  Idag var det inte lätt, Men känner att jag mår bra fast tiden ran ut för fort!
30 dagar och sagan tog slut, Kanske det är så med Sommarkärlekn man går på den varje år, Kommer man någonsin träffa den rätta i denna lilla värld? Hoppas att jag gör det, Men nu ska jag vila ut och bara tänka på mig själv!
Vi skiljdes som vänner, och allt känns bra mellan oss, Fast sagan är inte slut, Han kommer att vara min bi roll i Musikvideon och det kommer bli grymt.



Skriver inte i bloggen för jag hinner inte! Är fullbokad som tusan jobbar och på jobbet kan jag inte sitta med en Mobil eller dator, Så jag har ett annat liv en bloggen med,


Nu förstår ni alla ni som känner mig i Sommar spelade jag in Tv programet och det var bara en impuls grej som blev sjukt grym, Och nu på Torsdag åker vi till Sthlm och ska på hemligt uppdrag;)  Kommer bli grymt kul,


Ska försöka sova lite nu, Hoppas att det går



Love you ni som vet !







Åh saknar min Kamera!!

Men den är i Borlänge:P
Blir så tråkigt när man inte kan ladda upp bilder här,

idag är jag ledig förstår ni:P

Min mobil är dum i huvudet så idag måste jag fixa en laddare till Mammas rosa mobil som jag fått;)
Så nu ska jag in till Mora cittyyyyy! hhahahah så kul (ELLER INTE)



PUSS PÅ ER

TV KÄNDIS:p UPPSS

http://kanal5.se/web/guest/program/ullared/blogg/-/blogs/trackback/2346460



DET HÄR FÅR NI INTE MISSSSSAAA KANAL5 HÄR ÄR JAG

Tja

Idag när jag kom till jobebt var jag död*!! Alltså fick lägga mig och sova en timme på jobbet, tack min underbara chef!
Och sen när jag kom hem så skulle bror och jag på middag med Malin och Elin, eftet det började ja må illa spyddee som en gris, och ville bara hitta på nått kul och fly bort! Vill inte gå in i väggeennn!! men håller på att göra det!


Men i kväll/Natt har jag varti med Malin/Elin och bara haft det mysigt chillat och haft det underbart! kan ej sova så ligger i min säng,



I morgon är det jobb igen, Sedan tror jag att jag och Malin ska till Borlänge och träffa min frisör så hon får klippa mig! Lite svårt att klippa sig själv:P


Så nu ska jag sova med ses snart

PS ÄLSKAR ALLA NI SOM GÖR HOPPET I MITT LIV

Tja allllaaa!!!!!!!!!!!!

 JAG I STUDION

Nu har jag kommit hem från min semester, Eller semester och semester! Ni förstår att idag fyller min kille 18 år! Grattis!


I Söndags satt jag och bror och Martin oss på tåget! Vi började pimpla upp vin och öl och tog med darton och lyssnade på mysig, Hela våran hytt blev en klubb! Blev berusade och hade en jätte trevlig resa som man sent kommer att glöma!

Sedan när vi kom fram till sthlm så hämtade min vän och Make up artist Maria Gfrörer oss på T centralen! Vi åkte till Nisse skrot som hon kallas på jobbet! Marias lgh där vi skulle bo! Kom hem dit och en jätte fin lgh måste jag säga!
Älsklingen och ja gick och la oss och bror skulle äta! Vaknade tidigt på Måndagen, faktist inte så bakfull som jag trodde att jag skulle vara, Måndagen var den stora dagen! Maria kom och hämtade oss och alla 4 satt sig i bilen för att åka till Uppsala till mina Producenter och till studion där min låt blev född!  låter kommer att heta Mattiaz - Jag vill ha
Spelade in i otrolig många T, Blev klara vid 22 med alla tonlägen och allt! Sjöng alla stämmer jag hade till. och ingen av oss förstod hur jag orkade och klarade med med min röst, Men allafall så gjorde jag det! Låten kommer bli så jävla fucking bra älskar den och Gabbe kom förbi med sin kompis och dom dansade loss, så en hitt vill jag lova! Efter vi hade varit där så åkte vi hem firade med lite vin, Vaknade upp och då var det tisdag! Mammas födelsedag! vi skulle åka på BIRKA PARADISE FAMILJEN MARTIN JAG OCH Maria resan började med att vi så runt på båten och köpte sprit! sedan gick vi ner för att styla oss, temat var porr/sexig med en dutt rosa! Och alla blev vi snygga! Vi minglade runt och gick upp på discot där alla var, Bror Rasmus och jag var fulla  så vibestämde oss för att sjunga Karaoke, vi tog Booten Anna,
Och vi fick igång publiken vill jag lova! så jävla fucking grymt! sedan så dansade vi arslet av oss Mamma jag rasmus älsklingen och Maria så fucking kul! festade hela natten fram till 6 Älsklingen blev lite för full för han fyllde ju 18 och 19 tecila tror jag inte nån pallar med han gjorde det! Men gick och la sig vid 3 men jag festade vidare med otroliga trevliga Svenskar! när kl blev 6 kunde ja knappt stå  då kom en jötte söt och go kille som ja hade festat med och tog min hand och sa att vi skulle gå och lägga oss, Han följdemed mig till hytten och bäddade ner mig vilken hetro kille! såna som dig måste det finnas fler av 1000 rosor till dig(L)


Allafall så sov vi kanske 3 timmar sen gick vi upp älsklingen och jag och gick och åt en födelsedags middag såååååååååå mysigt, fast jag var full fortfarande så ville ja drika mera! Och vi gick till taxfreen och köpte mer sen var man på lyset igen, Min Lillebror Amandus och jag träffades utanför deck och pratade sen försvann alla och vi fick gå och försöka få tag i alla  i högtalarna hahahah HAHAH otroligt kul!  Medans Mamma låg ner och hade spa behandling!

Så nu har vi äntligen kommit tillbaka till Mora imorgon är det jobb! jag vill inte jobba för ja e så sjukt bakis så jag vet inte vart jag ska ta vägen!! Men så är det!!


Nu ska jag sova och förlåt för att jag inte bloggar så mycket! kram kram


PUSS PUSS TA HAND OM ER

Ledig

Tja folket! fÖRSTÅR ATT NI UNDRAR MYCKET VAD JAG HÅLLER PÅ MED;)

Bloggar allt för lite;) Jobbar och faktist så har jag en pojkvän som ni redan vet att jag lägger all tid på ;)

Imorgon ska min låt spelas in kommer bli kul Mattix: Jag vill ha!
Så kommer bli en rolig dag;)  Nu ska vi sitta på tåget Bror jag och Pojkvän! Festar lite mysigt;)


Puss på er alla kram kram på er love love

Bleker håret för utvikningen!

Idag har jag ätit middag med Malin och Martina! Ganska mysigt! Tränat och Fikat och lekt med Simon! Killen skulle komma men blev inte så :P Han kommer i morgon;)



Ikväll sitter jag och bleker mitt hår svider som fan! Färgar Malins hår med;) Bra att vara frisör säger jag bara;)
Nu är Malin och möter min bror! Ikväll är bara en sån kväll som man vill dricka drinkar och bli små full och sen sova:P


Jobba i morgon puss på er mina goooddinnnggarrr


ÄLSKAR DIG MARTIN!!!


MUSIKVIDEON SNART;)

Träningsvärk!

Nu står jag här med massa krav och framtiden väntar!
Känner mig inte Blond och het längre men är bara för den jävla utväxten!
Den kan man trolla bort!  Jag känner mig så konstig idag! Har jobbat och var massa att göra men kul att det finns saker att göra!



Pratade med Producenten för Musikvideon idag.Känns jätte roligt och pratade med Kamera teamet, Så nu väntar alla vi med spänning på låten så att vi kan sätta klart Manuset och börja ha Audition till rollerna! Spännande;)


När jag är ensam känner jag mig som ingenting! Saknar dig otroligt mycket! Blir deppig när du inte svarar på Tele,
Men det är sån du är och för att jag ska vara en bra pojkvän måste jag förstå! Älskar dig allafall



Finns massa tankar i huvudet massa måsten! Men snart är några saker borta! PUSS OCH KRAM OCH GOD NATT

SHIT

Hej bloggen!!!




Idag skulle jag varit ledig men fick hoppa in för IDA;) så idag blir det jobb! Jag som måste planera in för musikvideon! Fan med men ska ringa Matsy i dag och se när jag kan åka till Uppsala ! Sen ska jag troligtvis göra mitt utvik på fredag! Med 5 cm utväxt och tjock som bara den ---HUR SKA DETTA SLUTA! Ne måste fixa det här! Får götra situppppss på jooobbbet hahahahah ;J



PUSS PÅ ER ALLA NU SKA JAG FÖRSÖKA GÅ UT OCH RÖKA SEDAN BYTA OM!



Love you


Jobbet slut för idag

Hejsan

Ligger i min säng! Tror ni inte att virrepannan jag glömde mina nycklar på Jobbet:P Bajs säger jag bara!
Nu ska jag planera lite, Men hörs snart puss puss

Ps jag gick in igenom mitt fönster;)

Mattix -

Hejsan!


(JOBBAR FÖR MYCKET NU SKA JAG BLOGGA MER)


Nu  är man 21 år och har hela livet framför sig! Nästan alla fall, Det är inte klokt hur mycket jag har hunnit med i mitt liv! Snart är det dags för nästan mitt största uppdrag! Att göra min Musikvideo! Låten är halvklar och snart ska jag åka till mina kära vänner Discocrew som Producerar låten! Den kommer bli grym! Nu är det klart castade till Videon är  VANJA-MARTIN-NADJA  kommer att vara med men dom har huvudrollerna!  Nu har Sponsorerna rullat in Rapunsel Sponsrar mig och till Musikvideon! Sedan är det massa klädföretag som sponsrar! Känns jätte bra! Kläddesignern är Lena wikström som har gjort kläder till Dansbandskampen m,m  Sitter på Jobbet och bloggar! Har inget att göra och börjar om en timme! Så va fan kan sitta här en stund! Den här sommaren har börjat bra!

Som många vet så är jag inte singel längre! Jag är tillsammans med han som ska spela min pojkvän i Videon hahah ;) se hur det kan gå!    


Det är mycket  när jag var och spelade in Tv programet för kanal 5 så var det sol och varmt ute. Här i Mora regnar det så att nästan hela Tomteland åker bort! Och hur skulle det se ut!  I helgen festade jag hemma hos Feffe med Team Gryn! Nästan alla var där och jag blev kanske för mycket berusad! Så löärdagen var inte den bästa dagen, Gick alla fall ut med Teaternissarna! Och Kvällen slutade kl 03:30 i Vanjas säng där vi så på Sex and the city! ;) Mysigt! Sedan kom Ida och hämtade mig så åkte vi till jobbet!  Saknar min Frisör Malin Mitt hår ser ut som fan!  HEY SVERIGE JAG GER UTVÄXTEN ETT NAMN! 




Nu ska jag se över min mejl och svara på Sponsorer, Sedan är det jobber för fulla muggar!

Ska höra med min designer för Bloggen om man kan lägga in ett schema här! Saknar MIN FAMILJ MASSA NU, OCH Maria min underbara Make up artist är i Finland! Men snart kommer hon hem och då ska vi planera massa! På Fredag ska jag och Martin och Maria göra massa;) Kommer att göra mitt utvik då så i veckan blir det träning som fan! 


Och i kväll ska jag fixa Lenas hår hon ska åka till sthlm och vara med några artister när dom tar sina Singelomslagsbilder och vara med på Allsång på Skansen som peppnings person ;)

Puss & Kram


Ont ont ONNNNTT

Ligger i sängen och har fortfarande ont i min hals!
Idag har jag varit ledig. Killen åkte i från mig jätte tidigt, Sedan gickhan till jobbet. Och där var jag ensam i sängen utan han, så tråkigt att inte vara med han idag. Men förstår att han måste jobba. Den Människan har mitt hjärta!

Sedan så gick jag upp och gick mot stan där Vanja var;) Tog en snabb pratstund innan hon skulle på bussen mot sin hemstad. Men hon skulle återkomma på kvällen. Efter det gick jag hem och kom på att jag måste äta. Fixade lite mat och sedan la jag mig i sängen vid daton. och surfade runt och planerade Musikvideon;) 

Sen kom Malin och vi har bara tagit det lungt skulle tränat idag men blev film för fulla muggar i stället!
Så efter Malin gick så kom Vanja ochvi hade en mysig pratstund om livet och allt som har med det att göra!


Nu ligger jag och hosar, Har ångest att jag inte gjorde nån träning men men får la göra det i morgon, men baby;)
Vi hörs alla snart igen puss puss babys:)

Ps varför det inte kommer några bilder är för att min Kamera har Maria:P haha


PUSS


Hejsan

Jag är helt slut! och då menar jag det! Jobbar nu men har inte vilat på mina lediga dagar utan då festade jag tillsammans med min pojkvän och dom andra! Förstår om han är helt slut och inte orkat och kunnat träffas!


Ligger i sängen klippte i kväll Malin och är så trött så jag klippte mig i fingret!
Och om några timmar ska man åka och hålla masken och jobba som vanligt!
Hatar att man är beroende av pengar! Vill bara leva lyx och ha det bra! inte min mening att jag ska behöva skräma upp mig och bli orolig men blir så när det är så mycket runt om en!


Ett av mina jobb är jag inte beroende av. Tycker om alla som jag jobbar med har roligt och trivs med det jag gör! Men trött på att hela tiden få olika bedömande saker hela tiden! Först ska man göra en sak sen ska man inte göra den saken!
Är det så det funkar här i livet! så förstår jag varför en del folk bland annat tar sitt liv!  

Man måste tänka på sina med människor! Och förstå att dom med har ett hjärta och tankar som snurrar i huvudet!
Man är inte en leksak nån kan styra men folkt tror att dom kan det, Men öppna då ögonen och se va du gör,


Och om en del Människor mår dåligt pga att dom inte har ett liv utanför jobbet eller att ett missöde hände som den personen visste skulle hända men kämpade för visa sig DUKTIG och om det nu går fel så behöver det inte gå ut på andra som med sliter röven av sig för att allt ska bli så bra som möjligt!

Jag är 21 år och har jobbat på olika företag och utbildat mig i tidig ålder, Jag lever inte för en stad,Ett jobb. man blir ju blind till slut! Hallå se världen ha roligt pröva vingarna!  Jag vet att man måste börja från 0 tills det kan bli 10 men man kan inte gå in med inställningen och säga att vi vill ha proffs när det inte finns i deras värld att kunna ta in det!
Men jag vet att jag är grym som skådis med vill inte och åter igen vill inte !



Jag är så jävla less på allt så packar snart väskan och stänger av mobilen åker till Spanien arbetar som Strippa och lever livet! så känner jag varje dag nu, Förstår inte vad jag tänker med ibland! Tur att dom nära vännerna här uppe är underbara!




Ne nu orkar jag inte sitta och skriva mer vill va för mig själv! och tycka synd om mig själv och bara tänka på mig själv!
Vill inte må så här men så är det när man jobbar sönder sig och jag jobbar ju inte med en sak utan  med alla mina yrken och att göra allt det samtidigt under ett halvår plus att leva livet och åka på resor och va med vänner är inte så lätt,



Nu ska jag sova!   Älskar er alla som vet har en plats i mitt hjärta!!

Och roliga  Citat från Helgen från människor
 

Den personen har väll aldrig fått nått i hela sitt liv,

Ta inte det som är ditt och tro att du är duktig,du blir bara mer hatad




PUSS


Jobb

Att jobba så här mycket tar mig åt helvetet! Är så trött på vissa männsikor! Och ni vet vem ni är! Förstå att ni är hatade!

Nu så sitter jag och ska försöka fixa bloggen lite! I helgen var det fest hos Feffe med Malin Melina,Gryn.Lena.Rasmus m,m Var jätte trevligt måste jag säga fast man skulle jobba dagen efter:P Me ah det är smällen man får ta!


Imorgon kommer älsklingen till mig! och kommer bli grymt kul! saknat han så jag nästan dör!


Men så ni vet så är jag as dålig på att uppdatera den


PUSS PUSS PUSS

Trötta Mattix talar ut!

Hejsan mina gull!


Idag har jag tagit det lungt med pojkvännen! Underbart mysigt, Men mindre mysigt när man är bakis! Men som tur så var bara en av oss båda det <3 Sedan efter att han åkt hem så gick jag hem till Malin och Elin och åt mat med dom sååå mysigt;)  Men det mysigaste är ju att jag inte sovit nått i natt. Alltså i går menar jag. Satt vaken och mådde kanske inte så bra! Men nu har det löst sig! Tänk va lite alkohol kan göra med ens sätt att vara.



Så nu måste jag försöka sova lite! Är svin trött och ska jobba i morgon på Santaworld. Ja vill inte med pengar pengar!
Manus till Musikvideon  kommer bli grymt! Har faktist hittat en grym Manusförfattare;)  Och tur att min Pojkvän ska spela in dom intima scenerna med mig;)  så nu blir det utvik för fulla muggar för mig!


Och alla bilder och alla filmer som finns runt om på internet på mig! ni som har dom kan ju bara njuta det kommer värre kan jag säga;) FUCK YOU;)




Nu ska jag sova, SAKNAR MIN MARTIN SÅÅÅÅÅ TOMT HÄR I SÄNGEN!


MEN MEN PUSS PÅ ER ;)

Hejsan Sommaren

Har inte skrivit i bloggen på länge! Har ett liv utanför med! och det tar upp som fan måste jag säga speciellt när man har Pojkvän just nu! Är världens lyckligaste!

Fick en semester vecka av jobbet för att vila! Tror ni att MR BJÖRLING har gjort det? Nej precis fest sol och bad bla bla bla! 
 


Så nu ligger min underbara och sover! Jag sitter och planerar lite med Musikvideon, Kommer bli stort det här!



Vad ska jag med skriva jo Robinson Anna träffade jag I Måndags as trevlig tjej måste jag säga!
Och fått massa nya vänner! snart ska jag åka och spela in min låt i uppsala;)


Grymt kul kommer detta bli! Har inte sovit nått i natt! Orolig för killen :P
Mår toppen nu allafall puss puss på er


RSS 2.0