Information om Mattiaz Björling




Som sjungande tonåring iklädde han sig rollen som Skorpan och Rasmus på scenen i Astrid Lindgrens Värld. Efter fart och flärd i storstäder i Spanien och Sverige har Mattiaz Björling, 21, vänt tillbaka för att åter underhålla de minsta.
- Mitt mål är att leva livet varje minut, säger Mattiaz Björling.
 

Från sjungande barnstjärna till discobabe till barnstjärna igen. Men mångsysslaren Björling skulle också kunna tänka sig att hamna på vita duken.
Efter att ha sjungit från scenen på ALV fortsatte Björling som barnskådis på Salvestaden i Kalmar. Han har även uppträtt på Sommartorget i Vimmerby och medverkat i Allsångskväll i Storebro Där han körade bakom Artister som Mathias Holmgren m,m.
- Jag har alltid hållit på med teater och musikaler, säger Mattiaz.
Mattiaz trivdes inte på gymnasiet. Men har man bara viljan kan man klara sig bra ändå, menar han.


Styling och nattklubbar
När vår tidning träffar Björling är håret hårt stylat. Hans ansikte och ögon är sminkade. Han har precis tagit nya foton för hans hemsida, där han marknadsför sig själv.
Björling är mån om sitt utseende och sticker inte under stol att han gillar att synas. Även om han är extra stylad när vår tidning möter honom, är smink är naturlig grej i hans vardag. Alla som vill kan förbättra sitt utseende, menar han. Mattiaz vill vara den han själv vill och leva det liv han själv behagar leva Därför har han Utbildad sig inom Frisör/Make up/Hårstyling.
När hans familj flyttade till Spanien följde han med. Han tog ett lärlingsjobb som stylist och arbetade även under sin tid i Spanien på en större nattklubb i Torreveija. En klubb som finns på flera platser i världen och som besöks av diverse celebriteter. Hans blonda hår och blå ögon, gjorde att han stack ut ur mängden.Han jobbade som Modeskribent för Costa blanca Magasinet där han var ute i spanien och jagade kändisar och vanligt folk för att göra en artikel och då blev han Ansiktet utåt för tidningen och fanns på tusen ex som Skandinavier och Spanskar kunde läsa, Det här är bara lite av vad våran Mattiaz Björling har gjort, Han är ny utbildad Make up artist. Och är ute på stora uppdrag mer info kommer  



Citat från Mattiaz

När jag är 80 år så kommer jag inte sitta och ha ångest pga att jag inte brövade mina vingar som ung,


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0