MORDHOT!


Skall man ta det på allvar eller inte? Det är lite jobbigt ialla fall och se dessa homofobiska kommentarer och allt hat som riktas mot min video. Så får man mail med folk som skall döda en och folk som erbjuder pengar till den som skjuter mig. Jag tänker fortsätta vara artist och nå ut med min musik ialla fall hur mycket ni än hotar och håller på! Tänker aldrig ge upp!

Kommentarer
Postat av: Veronica

Förstår inte varför folk alltid ska mordhota andra! Jag och mina systrar fick mordhot på oss då min far tidigare satt i barn och ungdomsnämnden med mera. Han gjorde inget dåligt för samhället utan tog enbart upp viktiga frågor för att vi alla barn skulle få det bättre i skolan ect.

Men det finns alltid folk som inte gillar när någon syns och försöker göra skillnad. Tyvärr vet inte folk vart linjen mellan tal och tystnad står, dem vet heller inte vart linjen mellan prat och handling går. Så det är svårt att säga om man ska ta det på allvar eller inte, men var på din vakt! Men fortsätt vara dig själv! Det är du bäst på! <3

2009-10-14 @ 02:49:07
URL: http://trixicool.blogg.se/
Postat av: victoria

ANMÄL DOM.

2009-10-14 @ 19:50:38
Postat av: Alexandra

Ta ingen skit! Du är grym på det du gör, det är det enda som räknas. Alla patetiska människor som ska hålla på med sånna töntiga saker som mordhot är bara svartsjuka för att dom aldrig någonsin kommer lyckas lika bra. Känn dig älskad! <3

2009-10-14 @ 20:54:12
URL: http://alexandrawagner.blogg.se/
Postat av: Björn i värmland

Du är den härligaste människan jag har sett i en musikvideo på mååånga år.. Jag älskar Skandalen, den har spelats konstant i snart en vecka.. Förstår mej inte på folk som "hatar" en låt så himla mycket att dem mordhotar och grejer.. varför kollar dem ens om det är så dåligt?? DU ÄR I ALLA FALL BÄST!!



Kramar Björn

2009-10-15 @ 03:32:05
URL: http://lifeofbjoern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0